Julklappstips: Linnea Öst

2015-11-16

Linnea Öst är skönhetsredaktör för magasinen Tara och amelia. Med ett förflutet i bl.a modeindustrin som stylist, journalist och trendspanare, har Linnea stor erfarenhet inom skönhet. Om du behöver hjälp med julklappar, då har du kommit rätt. Här delger Linnea av sina topp 4 skönhetsprodukter som definitivt kommer bli uppskattade under granen.

Marc Jacobs Decadence EdP
Mmmm. Decadence doftar först härligt av syrlig fruktkaramell med ett uns saffran och amber. Men vänta bara, snart känns det som om att svepa i en syndigt len och lyxig kashmirsjal. Vill ha, vill ha, både till vardag och fest!

GK Hair Hair Taming System Leave-In Spray
Så här års är det kallt ute, snustorrt inne - och håret flyger runt som det vill. Mitt go to-trick är att klämman in några psst psst med den här leavein-balsamet i handdukstorkat hår. Det gör susen genom att lugna frissigt, vinterflygigt hår så det blir lydigt igen.

Depend Super Shine Kit
Här är kitet som passar alla, oavsett ålder. Den lena polerfilen slätar ut nagelplattan och ger perfekt grund för färgat lack. Latmaskar polerar och kör topplacket direkt (snacka om bussnabb proffsmanikyr!). Om du vill, komplettera med så många färgade minilack som du har råd med?

Pixi Glow Tonic
Säg adjö till trött, trist och glåmig hud med ett lätt exfolierande ansiktsvatten som sveper bort torra hudceller och ger huden en naturlig glöd. Glow tonic passar alla hudtyper, så nu du kan göra både syster, mamma och mormor överlyckliga. Förresten, unna dig själv en flaska också!