Kevin Murphy Anti-Gravity!

2015-08-30

Kevin Murphy är ett Australieniskt märket som är uppbyggt på samma filosofi som hudvård, "Skincare for your hair". Jag var på en master class med Kevin Murphy i våras och där fick vi lära oss att vissa av produkterna, de krämigare även kan användas som handkräm, body lotion och t om läppbalsam, inget jag själv har provat på än dock. Alla Kevin Murphys produkter är fria från sulfater och är cruelty free.

En av mina absoluta favoriter bland deras produkter är Kevin Murphy Anti Gravity. En grym styling lotion som ger volym och stadga till håret utan att det blir tungt och fettigt. Applicera ganska mycket från rot till topp i fuktigt hår innan styling. Texturen på håret blir lite "klistrig" när du arbetar in den först, men så fort du använder locktång, plattång eller rundborstfönar håret kommer en fin glans fram. En av nyckelingredienserna är lavendel, som motverkar att hårbotten blir fettig så håret håller i flera dagar.

En extra bonus med Kevin Murphys produkter är att det är platta, fyrkantiga förpackningar som dessutom är återvinningsbara samt biologiskt nedbrytbara. Sparar massor av plats i min fulla arbetsväska OCH är snälla mot miljön.

På bilden har jag använt Kevin Murphy Anti gravity Lotion, det var för Cake Magazine och Jesse Laitinen var fotograf.

Spana även in videon nedan med topp 3 classic från Kevin Murphy!