REVLONS nästan svenska ambassadör!

2015-03-05

Hon är Spindelmannens kärlek i filmen The Amazing Spider Man 2 och visst passar Emma Stone ihop med en superhjälte? Den amerikanska skådespelerskan som är född 1988 heter egentligen Emily Jean. Efternamnet Stone är en amerikansk direktöversättning från svenskans Sten, då hennes farfar Conrad Östberg Sten, är just ifrån Sverige. Hennes känsla för skådespel kom tidigt genom teatern och än idag varvar hon helst scenen med scener framför kameran. Den här veckan har dessutom tidningen Amelia valt att placera Emma Stone på omslaget och de spår att det är just hon som tar över från Drew Barrymore på den åtråvärda romkomtronen.

Sedan 2011 har Emma Stone varit ambassadör för amerikanska REVLON, men hon är i gott sällskap. Även skådespelerskorna Olivia Wilde och Halle Berry representerar idag märket, specialiserat på smink. Här finner ni deras favoritprodukter från REVLON:

Emma Stone:
Revlon Super Lustrous Lipstick, Matte
Revlon Grow Luscious Mascara

Halle Berry:
Revlon ColorStay Ultimate Suede Lipstick
Revlon Photoready Eyeshadow & Primer

Olivia Wilde:
Revlon ColorStay Liquid Liner
Revlon ColorStay Gel Envy Nail Enamel

Emma Stone hamnar ofta på listor över världens bäst klädda och hon är en stor inspiration, både inom mode och skönhet. Hon uppmärksammas ofta för sitt mod att våga variera sin look och bär inte sällan inspirerande makeup både till vardag och fest. Hennes stora gröna ögon är ett signum och hon experimenterar modigt, men alltid stilsäkert med ögonskuggor, läppstift och färgade kajalpennor.

"Det är så inspirerande att arbeta med stora internationella varumärken som verkligen har en fingertoppskänsla för att välja rätt ansikten utåt", säger Josefine, inköpare här hos oss på eleven.se. När Josefine själv väljer sina favoriter från REVLONS sortiment så blir det:

Revlon ColorStay Makeup - Normal/Dry Skin
Revlon Grow Luscious Lash Potion Mascara Waterproof

Vi på eleven.se har REVLON- vecka, det innebär att du kan handla fritt från hela deras sortiment till 20% rabatt fram till 7/3. Upptäck nya favoriter och köp om det du redan gillar! Visste ni förresten att Emma Stone är med på magasinet VOUGE bäst klädda lista den här veckan? Vi är inte förvånade.