Let The Beat Drop - Nagellacks-tutorial med China Glaze!

2015-06-04

Då jag blev fäst vid kollektionen Electric Nights av China Glaze så kommer här ytterligare en tutorial!

Den vackra röda nyansen är China Glaze Nail Lacquer, Red-Y To Rave och är från kollektionen. Som vit bas har jag använt China Glaze Nail Lacquer, White on White och för det svarta har jag använt China Glaze Nail Lacquer, Liquid Leather.

Jag ville även piffa upp manikyren lite extra, och då valde jag att använda China Glaze Nail Lacquer, Let The Beat Drop, som också är från Electric Nights. Jag valde att använda det först på bara lill- och pekfinger, och sedan applicerade jag det på alla naglar. Jag tycker att alla versioner blev otroligt fina, glittret sätter verkligen pricken över i:et! :)

Här ser ni steg för steg hur jag gjorde själva mönstret. För att göra dessa mönster använde jag mig av en tandpetare (för att göra de små prickarna), och ett Dotting Tool för att göra de större. Oroa er inte när det blir lite kladdigt - det händer nästan alltid vid en manikyr! Ett enkelt sätt att få bort nagellack som hamnat utanför är att antingen doppa en tops i en nagellacksremover, alt doppa en tunn pensel så slipper du förstöra din manikyr. Du kan även använda t.ex Depend Removerpenna, som är speciellt utvecklad för att du enkelt och smidigt ska kunna ta bort nagellack som hamnar utanför.