Little Ondine

2015-11-18

Tänk er ett nagellack som inte luktar någonting, är ekologiskt och som är vattenbaserat! Låter inte detta fantastiskt? Det tycker jag och jag är glad att jag nu äger några flaskor Little Ondine som är märket som gör just ekologiska nagellack!

Little Ondine finns nu att köpa hos Eleven.se sedan ett par veckor och vi kan välja mellan 71 olika färger, allt från de traditionella nyanserna som jag vill visa er idag till glitter, neon och underbara skimmerlack i blått, grönt, lila osv.

Lacken kräver en annan applicering än den jag är van vid. Man måste jobba med tunna lager och bygga upp färgerna allt eftersom. De lack jag har testat har haft bra täckning. Lava och Pretty in Pink täcker båda med två lager, vilket är vad man vanligtvis kan förvänta sig av ett nagellack.

Little Ondine har också tagit fram ett bas-/topplack i en och samma flaska vilket är mycket praktiskt. Lacken har en otrolig glans och fungerar lika bra att jobba med i nail art som vanliga nagellack. Jag skulle dock inte prova att vattenmarmorera med dem eftersom de är vattenbaserade.

Varje lack har sin egen berättelse vilket gör lacken fascinerande. Låt oss titta på de två lack som jag visar idag:

Pretty in Pink: "Hennes blyghet kom fram när han log mot henne. Hon började rodna, fnittrade och tittade bort. Han tänkte på hur söt hon såg ut med hennes rosiga kinder."

Lava: "När firandet började lida mot sitt slut samlade hon sina vänner för att stå med ansiktet mot vattnet och titta på fyrverkerierna. De fallande gnistorna från explosionerna reflekterades över havet, och gjorde så att vågorna såg ut som smältande lava som kröp upp mot stranden."

Jag har gjort en enkel tejpmanikyr idag där jag har haft Pretty in Pink som bas och lagt Lava ovanpå.