Hudterapeuten Linn testar Mario Badescu!

2015-04-08

Jag, Linn M, som arbetar i vår kundservice på eleven.se och som är auktoriserad hudterapeut, har testat några produkter utav vårt fantastiska märke Mario Badescu som vi introducerade på den svenska marknaden och som under mer än 40 år varit känt för sina personligt anpassade, naturliga hudvårdsprodukter och behandlingar. De erbjuder ett brett utbud av produkter, till plånboksvänliga priser. Eftersom jag har blandhy och kan till och från få lite orenheter tyckte jag att dessa produkter kunde vara något för min hud.

Missa inte att vi just nu har 20% rabatt på allt från Mario Badescu! Gäller t.o.m lördag 11/4-15. Passa på!

Mario Badescu Drying Lotion

Mario Badescu Drying Lotion är en produkt som används som punktbehandling och främst under natten då huden får tid att arbeta. Produkten är berikad med en blandning av calamine och salicylsyra vilket effektivt arbetar mot orenheter och smuts. Jag hade hört mycket om denna produkt, den har länge varit och är en av våra storsäljare från Mario Badescu så jag blev väldigt nyfiken. Kunde den verkligen vara så bra som jag fått höra? Definitivt. Denna lilla flaska håller verkligen vad den lovar!

Jag får ofta små tråkigheter när jag stressar, och det känns så bra om man kan få snabb hjälp. Jag testade att lägga Drying Lotion som punktbehandling på en blemma innan jag skulle gå och lägga mig, och på morgonen efter hade den lagt sig, var inte lika synlig och vips, med lite concealer var den inte synlig alls!

Mario Badescu Drying Lotion ligger verkligen högt på min lista, och kommer framöver alltid vara något jag har i badrumsskåpet. Jag kan verkligen rekommendera produkten för dig som har små orenheter till och från, och behöver snabb hjälp. Resultatet varierar givetvis från person till person, det kan fungera över natten eller ta två dagar, helt beroende på hud och hur orenheterna ser ut - men som skrivet ovan, den är absolut värd att testa!

Pris just nu: 103 SEK 129 SEK

Mario Badescu Silver Powder

Detta är ett speciellt puder som används främst i t-zonen (panna, näsa & haka) för att rengöra och matta ned huden. Ibland kan man få tilltäpptheter från t.ex sminkrester, smuts och miljöpåverkan vilket kan vara både tråkigt och svårt att få bukt med. Silver Powder från Mario Badescu läggs på de områden som man vill behandla och ska hjälpa till att lösa upp de tilltäpptheter som finns.

Till en början kändes den lite svår att jobba med då jag upplevde att den kletade en del men det ändrades snabbt när produkten torkade och la sig som en lermask. Efter cirka 10 minuter av avlägsnade jag pudret med ett ansiktsvatten, jag använde Lumene Bright Touch Refreshing Toner, på en bomullspad och rengjorde helt. Jag kan säga att jag blev glatt överraskad!

Jag har rätt så förstorade porer just vid näsan och lite runt om, dessa kändes mindre synliga och huden blev len och mjuk. Mario Badescu Silver Powder får ett stort plus för det snabba resultatet, och jag tror att med regelbunden användning (2 gånger i veckan) kan den ge riktigt fina resultat. Jag rekommenderar denna till dig som känner att du lätt blir glansig och lätt får tilltäpptheter som är svåra att rengöra.

Pris just nu: 127 SEK 159 SEK

Mario Badescu Orange Protective Cream

Denna härliga kräm är berikad med apelsinskals-extrakt, vilket ger den en exfolierande effekt och en fräsch citrusdoft. Den passar perfekt för en normal, kombinerad och uttorkad hud. Denna kräm ska inte täppa till huden, utan ge en djup återfuktning, peela bort överflödigt sebum och döda hudceller samt ge ett lätt skydd.

Ofta kan jag känna mig lite tveksam till alltför billiga ansiktskrämer, om man verkligen vill jobba mot ett speciellt tillstånd i huden - men Orange Protective Cream gav verkligen en skön känsla till huden och det kändes som att huden omedelbart blev återfuktad! Jag skulle främst använda denna som en nattkräm, då den innehåller citrus och för att den också på natten ska få tid att verkligen arbeta med huden på bästa sätt. Ett stort plus är att den doftar så gott och är riktigt dryg så låt dig inte luras av den lilla förpackningen!

Pris just nu: 180 SEK 225 SEK

Priserna angivna i texten är tillfälliga priser tack vare en kampanj som pågår fr.m 7/4 t.o.m 11/4-2015.