Marmorerade naglar med China Glaze Desert Escape

2015-09-27

Idag vill jag visa två lack från China Glaze's kollektion Desert Escape. Lacken heter Meet Me In The Mirrage (metalliskt) och Rain Dance Night Away (creme) och båda lacken täcker med två lager. När man applicerar vissa metalliska lack och även vissa skimmerlack brukar de kunna lämna ränder på naglarna när de har torkat men inte Meet me in the Mirrage som torkade till en perfekt slät yta! Jag kan också tänka mig att det här lacket kommer att fungera utmärkt till att stämpla med för de som gillar stämpling :)

Meet me in the Mirrage och Rain Dance Night Away är så olika i sig att de passar utmärkt ihop som kontrasterande lack i samma manikyr.

För att skapa manikyren nedan har jag använt mig av samma teknik som jag har använt för att skapa marmorerade naglar: jag har droppat nagellack på en vattenyta och sprayat med hårspray för att skapa mönster på vattenytan.

Jag försökte göra glesa mönster på naglarna och valde därför att doppa naglarna där Meet me in the Mirrage hade skapat glesa mönster.