Max Factor Star Wars Collection

2015-11-12

Snart har den nya filmen Star Wars Episode VII: The Force Awakens premiär, och i samband med detta har Max Factor och Star Wars ingått i ett unikt, globalt samarbete vilket inspirerat till en fantastisk makeup-kollektion i begränsad upplaga.

Jag har fått chansen att testa de två nyanserna av Max Factor Colour Elixir Lipstick Star Wars Limited Edition och Max Factor False Lash Effect Mascara Black Star Wars Limited Edition. Läppstiften var krämiga och bra pigmenterade. Det röda läppstiftet var lite glittrigt vilket var så fint! Det var dock svårt att få till så att det syntes på bild... :( Mascaran var riktigt bra, lätt att applicera utan att klumpa, helt underbar enligt mitt tycke!

Till sminkning nummer 1 valde jag att göra en look som skulle kunna funka till fest enligt mig. Jag använde Max Factor Smokey Eye Drama Kit i nyansen Lavish Onyx. Jag började med att använda den ljusaste färgen från paletten och använda den längst in mot ögat. Sedan skapade jag en vinge med Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner i nyansen Excessive Charcoal. Därefter började jag skugga med den glittriga guld-brons-aktiga nyansen och den matta mörkbruna nyansen för att vingen skulle avta mer och mer. Jag avslutade sedan med att göra en liten vinge med Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner och applicera Max Factor False Lash Effect Mascara Black Star Wars.

Här testade jag båda läppstiften till looken, och båda passar väldigt bra för att ge looken en extra klick färg!

Här nedan finns även en närmare bild på de vackra läppstiften. Så fina, eller hur?

Sminkning nummer 2 är inspirerad av Max Factor Star Wars Coverlook-sminkning, Stormtrooper. Till denna look använde jag mig av NYX Jumbo Eyeshadow Pencil i nyansen 604 Milk tillsammans med Paris Berlin Le Fard Sec Powder Shadow i nyansen FS21 samt Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner. Här är det enklast att titta på en inspirationsbild och anpassa efter just din ögonform. Jag toppade looken med läppstiftet Dark Berry från Star Wars-kollektionen.