Sommarnaglar - tutorial!

2015-05-26

China Glaze lanserade nyligen en fantastiskt fin kollektion, nämligen Electric Nights. Därför tänkte jag visa er en ombre med tre av lacken från denna kollektion, och jag passade även på att göra en extra look av det!

Till denna ombre har jag använt China Glaze Nail Lacquer, Violet Vibes, China Glaze Nail Lacquer, Glow With The Flow och China Glaze Nail Lacquer, Home Sweet House Music.

För att enkelt kunna ta bort nagellack som hamnar utanför, applicera IsaDora Peel Off Base runt om nageln, då kan du bara dra bort det överflödiga nagellacket när du är klar. Börja med att lägga en vit bas, jag har använt China Glaze Nail Lacquer, White on White. Applicera sedan de nagellack du önskar använda på en klassisk sminksvamp, t.ex Japonesque Sponge Block, 40 delar, i streck. Dutta sedan på din nagel tills önskat resultat har uppnåtts. Avsluta med ett överlack. Vill du läsa mer om hur man gör en ombre, läs gärna mitt inlägg om när jag gjorde det med nagellack från Wet n Wild här!

För att ta manikyren lite längre, valde jag att göra ett sommartema på naglarna - nämligen palmer. För att göra solen använde jag China Glaze Nail Lacquer, Daisy Know My Name och för palmerna använde jag China Glaze Nail Lacquer, Liquid Leather. För att göra själva motiven använde jag en vanlig hobbypensel som jag själv klippt till. Tänk på att penseln gärna ska ha få och väldigt tunna strån, det gör det hela mycket lättare. Tänk på att ta det lugnt och inte stressa fram dina mönster, och avsluta med ett överlack!

Här nedan ser ni steg för steg!