Nyårsnaglar med CND Vinylux

2015-12-26

Inför nyårsafton vill man gärna vara lite extra fin med nymålade naglar som gärna syns eller komplementerar sin outfit. Valen är många då man kan välja klassiska färger som rött eller svart eller välja färger som silver och mörkblått som är de färger som jag har valt idag. Vill man även kombinera dessa färger så är valen oändligt många.

Dagens inspirationsnaglar är gjorda med två lack från CND Vinylux som lovar en veckas hållbarhet om de används tillsammans med deras topplack CND Vinylux Weekly Topcoat.

Vi börjar med att titta på de två lacken var för sig för att sedan se några kombinationer av dem av olika svårighetsgrad.

CND Vinylux Silver Chrome

Silver är alltid snyggt på naglarna. Nyårsafton kan vara ett perfekt tillfälle att bära silver på sina naglar. Lacket täcker med ett enda lager.

CND Vinylux - Midnight Swim

Ett av de vackraste mörkblåa skimrande lacken som passar de flesta outfiterna. Även Midnight Swim täcker med ett enda lager.

Funky French Manikyr

Starta med det silverfärgade lacket som bas och fortsätt måla nageltipparna med mörkblått. Färgerna blir också lika snygga inverterade.

Prickiga naglar

Vill man så kan manikyren ovan utvecklas vidare genom att t.ex. måla prickar över sin Funky French. Variera gärna prickstorlekarna.

Fyrverkerier

Man kan också måla fyrverkerier på sina naglar. För att måla fyrverkerierna så har jag använt mig av ett prickverktyg och en smal nagelpensel.