Ombre-naglar med Wet n Wild - Tutorial!

2015-03-26

En av våra gästbloggare här på eleven.se, Saga, kommer här nedan att visa er hur man enklast gör ombre-naglar med nagellack från Wet n Wild! Saga har tidigare gjort vackra vårnaglar hos oss, så önskar du mer nagellacksinspiration kika här!.

Saga har en stor passion för nagellack och konst, och du hittar mer av hennes looks på hennes instagram: @sagaadinajosefina.

Missa inte att vi just idag (27/3-15), fram till midnatt har 20% rabatt på allt från Wet n Wild!

Steg 1: Börja med en vit bas.
Jag har använt mig utav Essie Nail Polish, Blanc. Ett knep som jag använder mig utav är att lägga ett lager med IsaDora Peel Off Base runt nageln och på nagelbanden när jag gör Ombre. (Ni får se varför, längre ned)

Steg 2: Efter första steget torkat så kan vi börja med det roliga!
Ta fram en svamp. Det funkar utmärkt med en vanlig sminksvamp, t.ex Japonesque Sponge Block. Applicera nagellacken du vill använda dig av på svampen (se bild). Jag har använt Wet n Wild Nail Color Fergie, Glowstick och Wet n Wild Nail Color Fergie, Miami Spirit.

Steg 3: Dutta Dutta Dutta!
Jag duttar nu med svampen på min nagel, tills det vita är täckt. Sedan går jag vidare till de andra naglarna. På denna bild så har jag endast ett lager. För bästa resultat så krävs det att man gör detta flera gånger. (Jag föredrar tre lager.)

Steg 4: Det är nu ett Peel Off-lack kommer till användning!
Som ni ser på bilden så kommer det även "lite" nagellack på huden. Då tar vi bara fram en pincett och drar bort det!

Steg 5: Applicera ett topplack & voilà!
Nu kan ni antingen applicera ett topplack, och vara klara, eller så kan ni göra som jag gjort och måla något roligt! Visst blev det fint?