OPI - Starlight

2015-12-21

OPI står för en av de vackraste kollektionerna i vinter. Kollektionen heter Starlight och består av 18 lack där vi hittar allt från underbara crème-lack i röda nyanser, skimmer och metalliska lack samt några jättefina glitterlack! Jag har valt ut fyra favoriter från kollektionen som vi kommer att titta närmare på.

  • Ro-man-ce on the Moon (pekfingret och lillfingret)- Detta är ett klassiskt rött skimmerlack som alltid passar oavsett tillfälle. Speciellt bra passar den till jul- eller nyårshelgen. Lacket täcker med ett lager.
  • Cosmo with a twist (långfingernageln) - ett mörkt lilafärgat lack som glöder av turkosa små glitter! Helt underbart! Lacket täcker med ett lager.
  • Center of the You-niverse (ringfingernageln) - Det här svarta lacket är verkligen fantastiskt! Det glittrar och glimmar av silverfärgade små glitter som ger intryck av att bygga upp en galax på naglarna. Detta är bland det vackraste svartglittret som jag har i min nagellackssamling. Lacket täcker med ett lager.

  • Ce-less-tial is More - Vi tittar även på en helbild av lacket Ce-less-tial is More. Detta är ett champagnefärgat glitter, väldigt täckande som kan bäras för sig självt eller tillsammans med andra lack. Väljer man att bära det solo så kräver lacket endast två lager för att täcka helt.

Då vi har ett sådant fantastiskt glitter som Ce-less-tial is More måste vi titta på en gradientmanikyr med de första lacken ovan som bas. Kontrasten mellan färgerna är stor och då glittret blandas med de övriga färgerna ser det ut att glöda från gradienten!