OPI Venice

2015-10-29

OPI höstkollektion heter Venice och består av en härlig blandning av både höstfärger samt även lite ljusare pastellfärger. Lacket som jag framförallt ville testa från kollektionen var I Cannoli wear OPI, ett lack som såg ut att vara väldigt likt min vita favorit från OPI - My Boyfriend Scales Walls. Lacken liknar varandra en hel del men är inte identiska då I Cannoli wear OPI är något gråare i tonen. Det är ett perfekt lack att använda som bas för olika mönster på naglarna men även att bära som det är då det ger en otroligt fräsch känsla. Som man kan förvänta sig av OPI är lacket lätt att applicera och täcker med två lager.

Ett annat lack som jag också fastnade för är It's a Piazza Cake. Lacket har en färg som påminner mig om pumpor, ett mörkt orange som jag tycker väldigt mycket om. Det är ett härligt höstlack som färgmässigt är helt unikt i min samling. Ett perfekt lack för Halloween kanske?

Det är verkligen lätt att kombinera dessa lack. Kontrasten mellan vitt och mörk orange är helt fantastiskt! Det är egentligen svårt att misslyckas färgmässigt när en av färgerna är det ljusgråa/vita I Canolli wear OPI. Vitt/ljusgrått passar egentligen ihop med alla möjliga färger.

Jag gjorde en vattenmarmorering med de två lacken då jag ville testa hur bra de är på just vattenmarmorering. Jag kan berätta att de var mycket lätta att jobba med! Man kan säkert skapa olika mönster i vattnet med dem förutom det jag har gjort. Om du undrar hur du ska vattenmarmorera, läs mitt inlägg som visar steg för steg hur man gör.