PARIS BERLIN FOUNDATION - PERFEKTION!

2015-06-28

I min " Paris Berlin Video" berättade jag en snabbis om denna foundation. Och jag vill bara tipsa om den igen för er som inte sett videon - och även visa bättre bilder på hur den blir på huden. För denna är fantastiskt bra och så fin och hållbar! När man pratar om HD foundation så skall den klara de absolut högsta standarden som krävs av teknologin inom tv och foto, där nu allt framhävs med starkaste skärpan. Och självklart i verkligheten!

"Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech är revolutionerande naturtrogen och lägger sig som en nästintill osynligt täckande bas. Den högteknologiska formulan med nano-partiklar, erbjuder nu en foundation som verkligen sitter hela dagen!"

Denna HD foundation ger medium täckning men är uppbyggbar. På de partier du behöver lite mer så går det utmärkt att dutta på lite extra, som på kinder tex.

Denna har också en fantastiskt bra hållbarhet som inte behöver mycket puder alls. Låter man den torka en aning så behöver man bara dutta på ytterst lite där man kan bli fet. Och då kan jag rekommendera deras Paris Berlin HD La Poudre Hightech över och deras Paris Berlin Top Lissage Smoothing & Matifying Primer under, det är perfektion!

300-400% mer pigment. Högteknologisk formula med nano-partiklar som är avlånga istället för runda, gör att den blandas in i huden, istället för att lägga sig på huden. Färganpassande, vilket betyder att den anpassar sig till hudens naturliga färg. Du kan därför bli lite ljusare eller mörkare och din valda foundation färg kommer ändå att passa dig. Icke komedogen, vilket betyder att den inte täpper till porer. Vattenbaserad och innehåller endast väldigt lite puder, vilket gör att den aldrig blir kakig eller krakelerar, och den sätter sig inte på fjunen i ansiktet eller i linjer/rynkor.

Helen Torsgården - blogg.veckorevyn.com/hiilen