Paris Berlin med Helen Torsgården

2015-05-04

Helen Torsgården har under flera år specialiserat sig på skönhet och driver sedan en lång tid tillbaka bloggen blogg.veckorevyn.com/hiilen/ på just Veckorevyn. I bloggen lyfter hon välkända som nya varumärken, med recensioner, tutorials och inspiration.

I nedan video presenterar Helen makeup-märket Paris Berlin som under flera år tillbaka enbart använts och funnits tillgängligt för professionella makeup-artister, maskörer, teatrar & filmstudior.

Äntligen kan du få ta del av deras vegana makeup-produkter hos oss på eleven.se,
är du intresserad av att vet lite mer om märket och deras produkter? Spana då in Helens senaste video om Paris Berlin, samt några Q&A längre ned.

  •   Till vem anser du att Paris Berlin passar?

ALLA! Allt i från den professionella makeupartisten som vill ha de bästa, till nybörjaren som vill göra det enklare för sig. Bra produkter är lättare att använda.

  •   Vilka är dina favoriter från varumärket?

Åh, jag har så många! Men Ögonskuggorna är mina absoluta favoriter! De är helt fantastiska, aldrig testat något liknande! Min andra favorit är deras Paris Berlin HD Foundation Le Teint Hightech, den blir så fin på huden.

  •   Om du enbart fick välja en att ha i necessären, vilken skulle det vara och hur fungerar den?

Deras ögonskugga nummer 42 som är ljust beige, den kan användas till lite allt möjligt! Som highlighter, ögonskugga, brynhighlighter och på mörka ringar under ögonen.