Pürminerals Liquid Veil 4-in-1 Spray Foundation!

2015-01-18

Äntligen har den efterlängtade P ürminerals Liquid Veil 4-in-1 Spray Foundation landat hos oss på eleven.se! Det är en spray-foundation som du enkelt sprayar på din foundationborste och applicerar för ett jämnt, strålande och lätt resultat med en no-makeup-känsla. Här nedan tänkte vi tipsa er om hur ni på bästa sätt applicerar denna foundation!

Förbered gärna huden med P ürminerals Correcting Primer - Illuminate & Glow för att få en utjämnad hudton med lite extra lyster.

Skaka sedan P ürminerals Liquid Veil 4-in-1 Spray Foundation och spraya på en foundationsborste. Ett tips är att använda Sigma Flat Kabuki Brush - F80 som är en jättemjuk borste och som gör det enkelt att applicera din foundation med ett jämnt resultat.

Applicera sedan i cirkulära rörelser över hela ansiktet. Denna foundation är enkel att ''bygga lager'' med vilket innebär att du enkelt kan applicera flera lager för mer täckning. Tänk dock på att den redan vid första lagret är väldigt täckande så bygg försiktigt. Din hud känns smidig och mjuk med en fantastisk lyster!