Revlon PhotoReady Airbrush Effect Makeup!

2015-03-31

Nästan alla makeup-märken har en foundation i sitt sortiment eller en bas/grund som ordet kan översättas till från engelska. Produkten är ett "måste" för miljoner kvinnor världen över då den slätar ut och jämnar till huden i ansiktet för en renare yta. En bra foundation döljer porer, blodkärl, pigmentfläckar, små röda prickar och andra relaterade hudförändringar som man kanske inte vill ska synas.

Många tänker att ett tunt lager foundation är det första steget till en perfekt hud, vi på eleven.se vågar dock säga att det nästan är det sista. Vi vet att en bra hudvårdsrutin med en personligt utvald tvättserie exempelvis SAMPAR är en utmärkt start för en renare hy, friare från synliga porer och andra hudrelaterade utbrott såsom finnar eller torra partier. Med en dagkräm som vårdar och skyddar ditt ansikte, exempelvis SAMPAR Lavish Dream Cream samt en primer såsom Pixi Flawless & Poreless Primer, sitter din foundationbas bättre. Vi rekommenderar också en nattkräm exempelvis Mario Badescu Caviar Night Cream särskilt till dig som är torr, då den återfuktar och verkar på djupet medan huden återhämtar sig medan du sover.

Oavsett om man önskar applicera sin foundation i ansiktet med pensel, svamp eller fingrarna så bör man vara ren om händerna och också se till så att verktygen är tvättade och fria från bakterier. Inte sällan är just smutsiga appliceringsverktyg orsaken bakom orenheter och ytliga blemmor.

En av våra mest sålda produkter på eleven.se hittills i år är lilla Beautyblender, en skarvlös appliceringssvamp och som inte lämnar spår eller linjer vid annars svåråtkomliga ytor såsom näsvinge och ögonvrå. Vi säljer den både som enskild produkt, men också som kit med tillhörande rengöring, så no more snuskiga verktyg.

Som vi tidigare skrivit om här på bloggen så är vi exklusiva i Norden med smink från det amerikanska varumärket Revlon. Vår site manager Linn har provat deras nya foundation Revlon PhotoReady Airbrush Effect Makeup, här nedan kan ni läsa mer om hennes intryck och känsla:

Jag kände ett sug efter att köpa PhotoReady Airbrush Effect Makeup från Revlon direkt när de kom in. Jag hade hört så mycket bra om denna foundation och bestämde mig för att den skulle få en plats i min necessär. Jag har en väldigt ljus hudton, och köpte nyansen 001 Ivory. Den är väldigt neutral i nyansen men går lite mer åt det gula hållet. Trots att jag går lite mer åt det röda hållet så ser den ändå väldigt naturlig ut på min hud.

PhotoReady Airbrush Effect Makeup är väldigt enkel att applicera och man behöver inte så mycket av den. Den täcker otroligt bra. Jag applicerar den nästan alltid med min Beautyblender (fuktad) och resultatet blir otroligt jämnt och täckande. När jag har extra bråttom så använder jag fingrarna för att applicera och det blir ett jättebra resultat då också. Den håller sig fräsch otroligt bra under dagen, och känns trots sin otroliga täckning väldigt lätt på huden.

Som finish brukar jag använda Revlon ColorStay Pressed Powder i nyansen 820 Light som passar perfekt ihop med denna foundation enligt mitt tycke. Denna kombination är alltid ett måste i min necessär framöver!