Revolutionerade hårfön från ghd

2015-06-14

Den nya fönen från ghd är något du inte får missa, nu har du möjlighet att uppleva ett mer fylligt hår som förändrar ditt sätt att styla håret framöver.

Vid första anblick ser den ut som en klassiker - men den har en banbrytande, ny teknologi som ger en helt ny stylingupplevelse!

Vinnare av årets stylingverktyg 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

ghd Aura Professional Hair Dryer är inte lik någon fön du provat tidigare, varför? ghd Aura™ Professional Hair Dryer har en Laminair™ teknologi som ger en luftström på mer än 65% koncentrerad luft i jämförelse med andra fönar, vilket gör att man kan fokusera med en sektion åt gången medan resten av håret inte berörs vilket ger en stor kontroll över din styling.

Laminair™ teknologin levererar en centrerad luftström med jämn fart och temperatur, vilket samlar håret i samma riktning och gör håret mjukt med 38% mer glans i jämförelse med andra fönar. Tack vare Cool-Wall™ teknologi så blir yttersidan och munstycket inte varmare än 44°C kontra 126°C, vilket gör det lättare att komma närmre hårbotten och därmed skapa mer fantastisk volym och lyft vid hårrötterna.

Dess borstlösa motor gör den lättare, mindre och 60% tystare än fönar med vanliga motorer vilket gör ghd Aura™ mer diskret. Den är även mer energieffektiv då den förbrukar 17% mindre ström i jämförelse med de senaste modellerna från ledande professionella märken.

Spana in videon nedan för att få reda på mer.