Röd/lila sotning och glitter med Paris Berlin

2015-09-02

Ett av mina absoluta favoritmärken när det kommer till smink är Paris Berlin. Veganvänliga och hudvänliga produkter av mycket hög kvalité. Jag har fått chansen att prova väldigt många av deras produkter och jag är helt förälskad! Man får verkligen det man betalar för om inte mer. Deras skuggor är underbara, oerhört pigmenterade och mjuka att jobba med samt att de är multifunktionella; de går att använda till så många fler områden än bara ögonen. Ögonskugga, Rouge, contouring, som färg till läpparna.. You name it! Bara fantasin sätter gränser.

Jag har prövat göra en varmröd sotning med inslag av lila med deras fantastiska skuggor och toppat det lite av locken och ögonvråna med världens absolut finaste glitter; Paris Berlin Le Poudre De Comete Comet Powder! Jag har blandat båda nyanserna (1 & 2) och applicerat lätt med en fuktad borste, så galet snyggt! På ögnen har jag annars använt mig av deras Paris Berlin Le Fard Sec Powder Shadow i nyanserna "FS08", "FS75", "FS05" och "FS47".

På kinderna har jag använt mig av deras "Multi Contour Kit" som även dem funkar som ögonskuggor, riktigt najs! Brynen har jag fyllt med deras "Brow Definition Brow Pencil" i mörkbrun och på fransarna har jag använt mascaran "Le Mascara Cat Lash Design" i black.

Som bas har jag använt mig av deras Paris Berlin HD La Poudre Hightech i nyansen "LHT1" toppat med deras MAGISKA "HD Powder"! Det är det absolut bästa pudret i världen och en riktig "must have" i sminkväskan. Det lägger sig osynligt på huden, ger en matt och silkeslen finish och förhindrar att din bas hamnar i fina linjer eller små fjun i ansiktet. En produkt som verkligen lever upp till all förväntan och som är värt vartenda öre.