Rosiga kinder med Viva La Diva - blush kit dream cheek

2015-09-24

Skönhetsprofilen och makeup-proffset Viola driver skönhetbloggen Killer Colours på Rodeo. Med ett öga för trender och de senaste nyheterna inom makeup delar hon med sig av tips på sin blogg. Här tipsar hon om senaste nyheten Viva La Divas - Blush kit dream cheek.

Viva la Diva lanserade nyss en fantastisk liten kindpalett. Detta märke övertygar mig sällan men Blush Kit - Dream Cheek är verkligen super! Två skimriga highlighters, tre matta rouge och en matt bronzer får du för ynka 159 kr.

När du gnuggar fingret i de matta produkterna så känns de rätt torra och tröga (medan de skimriga är som smör!), men applicerade med borste går de på precis lika fint som många av mina kindprodukter som separat kostar som två/tre hela Dream Cheek-paletter. Så ja, sanslöst bra valuta för stålarna! Att förpackningen dessutom är supersöt är en ljuv bonus.

Viva la Diva Blush Kit - Dream Cheek har allt du behöver! En perfekt palette att ta med om du är på resande fot. Förpackningen har en spegel i locket, av någon anledning fick jag tyvärr inte med det i bilden.

Sååå fin

Tyvärr ger inte denna swatch en rättvis bild då jag missade dagsljus idag. Hehe, men du får en känsla av hur nyanserna ser ut.

Såhär ser den ut på huden i ansiktet!

Steg 1: Min vanliga bas med foundation, concealer och puder.

Steg 2: Sunny Day går att använda som en bronzer på kinder, tinningen, näsa och haka. Det går att applicera den riktigt jämnt och har en liten rosig touch, vilket gör den smickrande på ljusare hudtoner.

Steg 3: Sunday Walk ger en rosig nyans på kinderna. En riktigt härlig färg!

Steg 4: Golden Highlighter lägger jag på kindben, ögonbrynsbenet, ovanför ögonbrynen, näsa och haka. Denna highlighter är mycket intensiv, påminner definitivt om the Balm Mary-Lou Manizer. Och sedan vi klara! vacker lyster i ansiktet.