SAMPAR pryder badrummet med sin rosa charm!

2015-03-11

Jag har testat några produkter från SAMPAR, ett franskt märke som pryder badrummet med sin rosa charm samtidigt som produkterna verkligen gör vad de lovar!

Jag som hudterapeut har kommit i kontakt med många olika hudvårdsmärken, och jag måste erkänna att SAMPAR snabbt blev en favorit. Här nedan tänkte jag berätta lite om några av produkterna från SAMPAR som fångade min uppmärksamhet lite extra och som definitivt kommer att pryda mitt badrumsskåp länge framöver.

SAMPAR So Much to Dew Midnight Mask

Denna superhärliga ansiktsmask lägger jag på kvällen efter att jag rengjort huden. Ansiktsmasken är rik på fukt vilket gör den till en mjuk och behaglig produkt att sova med. Den kladdar inte och är lätt att tvätta av på morgonen. Jag upplever masken som en liten lyxprodukt som jag ger min hud några nätter i veckan, men du kan med fördel använda den varje natt om du känner att din hud behöver extra fukt. En perfekt produkt även för mig som har kombinerad hud!

Den har dessutom en smidig förpackning. Du vrider enkelt på toppen, klämmer lite lätt på tuben och applicerar ett jämnt lager över huden med borsten som sitter på. Det går snabbt och är otroligt behaglig!

SAMPAR Glamour Shot

En riktigt måste-ha produkt i badrumsskåpet! Denna produkt använder jag både under min foundation och ensam när jag bara vill ha en lätt, naturlig look, då den ger en silkeslen känsla till huden samtidigt som den döljer lite lätt som en transparent foundation. Man kan säga att denna produkt är en transparent foundation och primer i ett. Letar du efter en ny primer kan jag starkt rekommendera denna, då den ger både en jämnare yta, och ett fantastiskt lent resultat med matt finish. Jag älskar den!

SAMPAR 3 Day Weekend Body

En riktigt mjuk kroppslotion som omedelbart absorberas och lämnar en härligt silkeslen känsla till huden. Denna lotion är utformad för att ge huden skydd och den hjälper även till att förbättra hudens naturliga melaninproduktion, vilket ger en naturlig, jämn nyans till huden. Jag använder denna varje kväll efter jag duschat, och tycker den är enkel att använda då den har en skruv-klick kork som man bara vrider om och klämmer lite lätt på tuben för att få ut lotion - det märks att SAMPAR tänkt på hygieniska och praktiska förpackningar! Jag rekommenderar denna till dig som önskar en rik lotion som samtidigt känns lätt på huden!

SAMPAR Glamour Shot Matte Perfection

När jag för första gången testade denna produkt tänkte jag bara: ''WOW!'' Det är en perfekt transparent concealer som jag använder för de områden i ansiktet som jag lätt kan känna blir glansiga under dagen. Speciellt vid T-zonen (panna, näsa & haka). Den ger ett liknande resultat som SAMPAR Glamour Shot som jag nämnde ovan, ett lent och matt resultat som håller hela dagen, trots att jag sitter mycket vid datorn. Jag rekommenderar Glamour Shot Matte Perfection till dig som vill ha en concealer som ger en naturlig, matt finish!