Serumskola tillsammans med hudterapeut!

2015-10-27

Det finns inga genvägar..Ett djupverkande serum är vägen till en vacker hud!

Serum kan också kallas för booster, essens eller koncentrat och de kan även vara i form av en 100% ren aromaolja. Oavsett vad de kallas fungerar Serum som en katalysator till din övriga hudvård och kan öka upp effekten och verkan av dina övriga
produkter upp till ca 3 gånger.

Din ansiktskräm är till för att vårda och skydda hudytan, medan ett serum verkar på djupet och ger absolut mest effekt när det gäller att förbättra hudens kvalitet mer än någon annan produkt i hudvården.

Välj ett eller flera serum efter din hudtyp eller ditt hudtillstånd.

Här presenterar vi tillsammans med vår hudterapeut Frida hur du hittar just ditt serum från Clarins.

  • Clarins Double Serum - Detta serum passar alla men främst den mogna huden som vill jobba på torrhetslinjer och rynkor. Den kombinerar 20 växtextrakt för att regenerera, ge fukt, syre, näring och skydd.

  • Clarins Shaping Facial Lift Total V Contouring Serum - Passar den mogna huden som vill jämna till ansiktskonturen och ge ansiktet en slimmande och lyftande effekt. Innehåller extrakt av guarana, zerumbet ginger och kaki som dränerar vätska och reducerar svullnad.

  • Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase - Passar 20+, ett perfekt första-gången serum som ger maximalt med fukt för att förhindra och reducera de första linjerna - torrhetslinjer. Hyaluronsyran och extrakt av rönnbergsknopp bibehåller fukt och ger lyster.

  • Clarins Mission Perfection Serum - Ett lätt exfolierande serum som passar alla för att jämna ut hudtonen och ge lyster. Clarins har upptäckt acerola-extraktet som bockerar processen i huden som leder till pigmentrubbningar.

  • Clarins Extra-Firming Tightening Lift Botanical Serum - Passar 35+, för de som vill ha ett direktresultat och ett ansiktslyft som håller hela dagen. Den jobbar med Inca jordnötsextrakt som jobbar sammandragande och ger en jämnare hudyta.

  • Clarins Super Restorative Remodelling Serum - Ultimat anti-age serum för 50+. Serumet jobbar på åldersrelaterade hormonrubbningar som förlorad volym, minkad fasthet och pigmenteringar med bland annat organiskt havresocker.