Skapa vackra naglar med IDUN!

2015-03-12

Jag som gjort naglarna nedan heter Saga, jag har en stor passion för nagellack och älskar att skapa nya, häftiga looks! För att få inspiration kan du även kika in min instagram @sagaadinajosefina.

Jag tänkte börja med att visa er ett otroligt vackert nagellack från IDUN Minerals, detta lack heter IDUN Minerals Nail Polish, Sandsten och har en fin, ljus beige (nästan vit) nyans. Då det hade en slags jelly-effekt och dessutom är väldigt ljust så täckte det efter tre lager.

Jag fortsatte sedan med att måla rosor över Sandsten. Till detta använde jag en tunn pensel, och nyanserna Alexandrit och Rosenkvarts till rosorna, samt nyanserna Granit och Marmor till bladen. De mörkare nyanserna var mer täckande och räcker gott och väl med 1-2 lager. Nagellacken torkade dessutom snabbt, och penseln var superlätt att applicera med.

Jag kände även för att testa att göra en ombre med nyanserna Alexandrit, Rosenkvarts och IDUN Minerals Nail Polish, Marmor då de passade så bra ihop.

För att sätta ''pricken över i:et'' på ombre-looken, använde jag samma nyanser för att göra små prickar på ringfingernageln.

Dessa looks passar perfekt nu när våren tittat fram! Ett tips om du inte är van att göra motiv på dina naglar är att använda en riktigt tunn pensel och ta det lugnt, stressa inte fram motiven utan låt det ta sin tid.

För att se alla vackra nagellack från IDUN Minerals, klicka här!