Smokey eyes med L'Oréal Paris!

2015-06-04

SMOKEY EYES

En sotad look är alltid en klassiker som går att använda vid alla tillfällen, oavsett om de handlar om en stor fest eller bara gå från dagsmakeup till kvällsmakeup inför en AW. Jag har fokuserat på lite nyheter från L'Oréal Paris i just den här looken. Självklart ligger själva ögonskuggan i fokus, och här handlar det om att arbeta med en bra makeup-borste för att sudda ut linjerna. Men ett tips jag verkligen vill ge er är framförallt att arbeta med både eyeliner och bra mascara som framhäver sotningen. Det ger den där lilla extra kicken som gör att makeupen verkligen kommer fram.

För att låta de sotade ögonen vara i centrum för den här looken har jag använt ett läppstift i ljusare nyans, detta gör även att helheten får ett sobert resultat.

Jag tycker verkligen ni ska prova hemma, när ni väl fått in tekniken så är det räddaren i nöden när det är brist på inspiration.

Good luck!

Denna look kan ni testa i L'Oréal paris app! L'Oréal Paris har skapat Makeup Genius, appen där du kan testa smink direkt i din telefon. Superenkelt och smart! Ladda ner den från App Store eller Google Play och testa själv.