Smycka din kropp med Lulu dk!

2015-05-25

Kanske sommarens hetaste trend - tillfälliga tatueringar i guld och silver (och även med andra färglada detaljer)! Lulu dk Tattoos, tillfälliga tatueringar som finns i mängder av mönster, i vackra nyanser och är perfekt om du vill smycka din kropp enkelt och smidigt, med fantastiska resultat.

Lulu dk är framtaget av konstnären och designern Lulu deKwiatkowski som funnit sin inspiration från bl.a New York, Paris, Los Angeles och Bahamas. Dessa vackra smyckestatueringar har blivit omtalade och älskade världen över, och har setts bäras av några av världens hetaste artister och Hollywoods största stjärnor.

Lulu dk har bl.a setts bäras av Beyonce, Mariah Carey, Katie Holmes, Vanessa Hudgens, Sarah Jessica Parker och Carolina Gynning! Kombinera dem med vanliga smycken, eller använd ensamma - haka på trenden du med och smycka din kropp med vackra gyllene detaljer i sommar!

Det är endast din fantasi som sätter gränser när det kommer till Lulu dk. De är fantastiskt vackra på t.ex händer, armar, dekolletage och vrister. Lulu dk är enkla att applicera, ungefär som en vanlig gnuggis, och tas lätt bort med en bomullstuss med lite babyolja på. Mixa och matcha precis som du själv önskar!

Hur applicerar jag Lulu dk?

Se till att området du ska fästa tatueringen på är rent, torrt och fritt från olja. Klipp ut tatueringsstencilen ur arket, ta bort skyddsplasten och placera den mönstrade sidan mot huden. När du är nöjd med din placering, fukta baksidan på pappret med vatten. Tips! Använd inte för mycket vatten, dutta gärna med fingret eller bomullstussen tills hela pappret blivit lagom blött.

Håll sedan kvar den på huden tills tatueringen släpper från skyddspappret och fästs på huden (cirka 30 sekunder, ha inte för bråttom). Tryck fast lösa kanter med ett fuktigt finger, varsamt, och låt torka helt.