Svart nattkräm med rymdstoft? Lär känna Filorga.

2015-03-04

Har du stoft från rymden i din nattkräm? Vi tyckte också att det lät som science fiction - sen tog vi in det franska hudvårdsmärket Filorga! Deras laboratorier i Paris med specialisering mot anti-aging, arbetar extremt nytänkande när det gäller att hitta ingredienser med fokus på både kort- och långsiktigt resultat.

De revolutionerar hudvården med ovanliga samarbeten för att hitta just de unika ämnen som återfinns i flera av deras serier. Filorga Skin-Absolute Ultimate Anti-Ageing Night Cream innehåller exempelvis pulveriserade mineraler från meteorit, vilka ger en fin lyster. Tillsammans med hyaluronsyra och vitaminer ger det huden en mer ungdomlig känsla vid regelbunden användning.

Precis innan 2014 blev 2015 sammanfattade Agneta Elmegård på Skönhetsredaktörerna, Aftonbladet, det mest minnesvärda på skönhetsfronten från året som gått. Högst upp på listan hamnade just Filorgas svarta nattkrämer med sitt uppseendeväckande utseende och innehåll.

Även internationella toppbloggare såsom Strawberry Blonde och magasinet Glamour har imponerats av Filorga, där den förstnämna särskilt lyfte Filorga Iso-Structure Absolute Firming Cream vilken hon och hennes syster imponerats så mycket av att de efter tre veckors användning ville gå helt utan smink då huden var i märkbart bättre skick än innan. Krämen hjälper till att reducera fina linjer och rynkor samt fylla på med fukt för en fylligare känsla. Vid regelbunden användning kan krämen ge en känsla av fastare, jämnare hud, vilket syskonen också uppmärksammade i sin bloggpost.

Vår egen favorit här på eleven.se är Filorga Foam Cleanser som är en rengöringsmousse som effektivt avlägsnar både smink och orenheter samtidigt som den återfuktar. Det är en enkel 3-i-1 produkt, vilket gör att du inte behöver en extra toner i badrumsskåpet. Det passar särskilt dig som tycker om enkla och okomplicerade hudvårdsrutiner.

Ihop med Filorga Perfect+ Perfect Skin Serum, som hjälper huden att reducera synbarheten av ålderstecken och ge en jämnare struktur, har du en bra utgångspunkt. Detta serum hjälper även till att reducera storleken på porerna och ger huden en långvarig matt finish.

Filorga startades 1978 av Dr. Michel Tordjman, en fransk estetisk läkare som fascinerades av cellförnyelse. Sedan dess har de legat i framkant vad gäller cellulära anti-age behandlingar som fillers, mesoterapi och glukolsyra-peeling. 2007 lanserade Filorga Laboratorium Medi-Cosmetique, de första kosmetiska produkterna i Frankrike vilka skapats som en förlängning av deras framgångsrika arbete inom estetisk medicin.

  • Rekommenderad ålder: 30+

Vi rekommenderar våra kunder att börja med Filorga långsamt och med inte allt för många nya produkter från start. Låt huden vänja sig och du kommer att kunna uppnå synbara resultat! Är du osäker på vad som passar just dig, kan du alltid ringa oss på 020 22 11 00 så hjälper våra auktoriserade hudterapeuter dig gärna vidare.