Topp 5 produkter för håret - ett måste i höst!

2015-09-15

Fem hårfavoriter just nu!

I mitt jobb som make-up artist/hårstylist provar jag otroligt mycket produkter, alltid på jakt efter de bäst inom sitt enskilda område. Eftersom jag får träffa alla olika typer av modeller med väldigt varierande hy och hår får jag chansen att verkligen testköra produkterna "på riktigt" och jag hittar ständigt nya favoriter (och icke favoriter också naturligtvis, men dom är inte lika roliga att fokusera på). Här har jag gett er fem av mina storfavoriter just nu, alla relativt nya produkter utom en. En hårspray som faktiskt har funnits ända sedan 1960, ni har med all säkerhet hört talas om den. Hoppas ni kan hitta något som passar er!

1.Maria Nila Dry Shampoo
Ett grymt torrschampo som doftar superfräscht samt ger bra stadga och textur. Ett lite kraftigare torrschampo som är lätt att rufsa liv i när håret kollapsar. Jag älskar den lite extra mycket för att den också finns i utrymmesbesparande reseförpackning!

2.Bumble and bumble Surf Infusion
Var kärlek vid första ögonkastet för mig. Denna olja-i-salt spray lanserades i somras och har använts flitigt både privat och i jobbet. Det blir samma härliga struktur som med det vanliga saltvatten sprayen men den blir inte lika torr. Superbra för längderna i håret, du får strandtexturen men ändå lite glans!

3.L'Oréal Paris Elnett Hair Spray
Det finns inget som påminner så mycket om mitt jobb som doften av den. En gammal klassiker som jag vågar påstå att ALLA hårstylister har eller har haft i sitt kit. En prisvärd finishingspray som finns i olika styrka. Grymt bra hårspray som gör vad den lovar utan att håret blir stelt, samt att den går väldigt enkelt att borsta ur. En all-time-favorite som alltid kommer att hänga med.

4.Lernberger Stafsing Paste Shape & Texture
Är en mjuk fiberpasta för lite kortare/mellanlångt hår. Jag kom i kontakt med Lernberger Stafsings produkter i våras och Paste blev snabbt en favorit. Jag gillar den för att den ger stadga och textur men låter mig samtidigt styla om håret med enkelhet när det behövs. Konsistensen är någonstans mellan creme och wax och jag har använt den både i fuktigt hår innan föning, samt i torrt hår för att få till lite härligt ruffs.

5.Balmain Silk Perfume
Något skeptiska var jag till denna produkt måste jag erkänna, hårparfym, really? Men jag är glad att jag provade för jag blev snabbt överbevisad om dess fördelar. Den ger fin glans och fantastisk fräsch doft, perfekt som sista touch på frisyren för det där lilla extra! Den finns i 2 storlekar, 50 ml samt 200 ml, en härligt lyxig hårprodukt som är ett väldigt bra present/julklappstips!