Tutorial: Lace Nail Art med Saga!

2015-04-21

Vi på eleven.se har nagel-dagar! Därför tänkte vår duktiga gästbloggare Saga (@sagaadinajosefina) visa er en tutorial hur ni gör Lace Nail Art med hjälp av nagellack från GOSH Cosmetics!

Missa inte att vi just nu har ta 3, betala för 2 på alla nagelprodukter. Gäller t.o.m midnatt 23/4-15 så passa på!

Steg 1:
Jag började med att applicera ett lager av GOSH Cosmetics Nail Lacquer, 01 Base/Top Coat som är ett bas- och topplack i ett, hur bra är inte det? Sedan två lager av GOSH Cosmetics Nail Lacquer, 598 Bubble Gum. Jag gillar verkligen GOSHs nagellack, de torkar fort och ger en väldigt jämn, fin täckning.

Steg 2:
Jag använde sedan en tunn, tunn pensel och applicerade GOSH Cosmetics Nail Lacquer, Nero som en halvcirkel.

Steg 3, 4 & 5: Nyckeln till att lyckas med Lace Nail Art är att använda en mycket tunn pensel, och ta det lugnt! Stressa inte fram en manikyr, utan sätt dig ned i lugn och ro och ta det lugnt. Fortsätt med att måla som tunna halvcirklar på den stora, gör som små prickar på och kanske något mönster i halvcirklarna.

Steg 6:
Använd Bubble Gum igen och gör som små prickar på den stora halvcirkeln längst med kanten. Avsluta med GOSH Cosmetics Nail Lacquer, 01 Base/Top Coat för en glansfull finish!

Passar med matt topplack!
Något som är otroligt snyggt när man gör en Lace-manikyr är att använda ett matt topplack, för att få en mer genuin känsla. Här har jag använt Ciaté Mattnificent Matte Top Coat!