Tutorial & recension: Paris Berlin Contour, rouge, bronzer & highlighter

2015-07-06

Skönhetsbloggerskan Helen Torsgården tipsar om den perfekta paletten med contour, rouge, bronzer och highlighter. Läs hennes recension nedan.

"Jag har precis hittat en ny älskling! Jag är helt på på contour och highlighter hysterin och tycker verkligen att det ger så fint liv till ansiktet. Självklart kan man ta i så mycket man själv vill, superlätt eller massor.

Detta "Multi Contour Kit" är perfekt för mig! Dessa färgerna passar perfekt ihop med varann och flyter så fint ihop. De är superpigmenterade, lättarbetade och håller jättebra.

Detta är från ett av mina favoritmärken Paris Berlin. Som jag skrivit tidigare så äääälskar jag deras ögonskuggor, de är de bästa jag någonsin testat! Och sanningen är att deras "ögonskuggor" (multi produkter skulle jag kalla det!) är också rouger, solpuder, highlighter osv, det är alltså samma! Så, dessa i denna paletten kan du också använda på ögonen, perfekt!"

I denna paletten som ni ser ovan så finns allt du egentligen behöver, utan onödigheter!

En highlighter som är lite kallare i färgen, den ljusar upp en aning och ger en superfin glans till huden. En rouge som är jättefint till speciellt sommaren då den är så där härligt aprikosfärgad. En bronzer i perfekt naturlig färg som inte blir orange. En contour som är kallt gråbrun, ger en naturlig skugga.

Här under ser ni hur resultatet blir, före- och efter!

_Visst får jag en så fin varm ton i ansiktet jämfört med "före" bilden där jag nästan ser lite grå ut! Ansiktets runda form minskas också med denna contour tekniken. _

Jag har ju också tipsat er om deras ögonskugga "42" som är min matta favorit highlighter. Vill ni ha den i paletten istället för den glansiga så kan man fixa det också. Eftersom att man kan plocka ihop denna paletten själv genom att köpa den tomma 4 paletten, den bruna ögonskuggan/bronzern "43", contour färgen "10", rouget "01" och sedan byta ut highlightern till den matta.

RFS43: Matt, neutral-varm skuggningsfärg för skulpturering.
RFS10: Matt, kall skuggningsfärg för skulpturering.
RFS67: Skimrig highlighter för att ge en naturlig lyster till tex. kindbenet, under ögonbrynet, på amorbågen.
RFS01: Matt, neutral rougefärg som imiterar hudens naturliga rosighet.
(RFS42: Matt, ljus highlighter)

Du hittar samtliga skuggor här och här, väljer precis vilka du vill ha i din egen palett.