Vad vet du om Clarins? Del:1 Bästsäljare

2015-04-13

Visste du att varumärket Clarins är störst i Europa på hudvård inom lyxsegmentet? Eller att det är ett franskt familjeföretag som alltid gjort just det de gör idag, det vill säga, genom sin framgångsrika produktutveckling berätta för kvinnor och män världen över att "Yes! You are beautiful!". På eleven.se har vi länge sålt Clarins och är stolta över att ett så starkt, men också klassiskt varumärke vill samarbeta med oss. Kundefterfrågan på nyheter från Clarins är alltid hög och vi försöker därmed att vara först med det senaste och ligga i framkant vad gäller erbjudanden. Du kan även hitta deras produkter för män här.

Just nu kan ni exempelvis handla från hela Clarins sortiment till 20% rabatt t o m söndag 19 april 2015 och vi erbjuder också en fin gåva på köpet vid köp av två solprodukter från deras sortiment. Du hittar gåvan här.

Vi på eleven.se skulle vilja dela med oss av våra tio bästa skäl att välja Clarins, du finner dem här nedan:

  1. Clarins är nummer 1 på den europeiska marknaden på hudvård inom lyxsegmentet.

  2. Clarins är fransktillverkat varumärke sedan starten 1954 med en lång tradition av "att lyssna på kvinnor och verkligen försöka förstå deras behov".

  3. Clarins är ett familjeägt bolag med en närhet mellan medarbetarna för att behålla fokus och rätt känsla.

  4. Clarins kommer alltid att försöka välja en naturlig ingrediens före en kemisk, idag använder man över 250 naturliga extrakt.

  5. Clarins försöker ständigt att utveckla sina produkter för att hela tiden möta efterfrågan från kvinnor världen över.

  6. Clarins kan tillhandahålla med egna SPA:n världen över i syfte att både kunna erbjuda produkter, men också hudvård utförd av specialister.

  7. Clarins arbetar med att försöka tillhandahålla ett så brett sortiment som möjligt, så att man alltid, oavsett hudtyp, ska kunna hitta något just för en själv.

  8. Clarins uppmuntrar till ett prova sig fram, är man inte nöjd ska man alltid kunna finna en väg framåt inom varumärket.

  9. Clarins arbetar proaktivt för att skydda miljö och natur.

  10. Clarins vill veta vad DU tycker och har under 60 år tagit emot brev och samtal från kunder världen över i syfte att ständigt förbättra sitt erbjudande.

Vi har också några riktigt bra klassiska produkter från varumärket som genom åren varit mycket efterfrågade och omtyckta och dem skulle vi vilja presentera lite närmare här:

Clarins Beauty Flash Balm
Produkten alla pratar om! När vi för första gången fick in denna produkt 2008 så sa det bara vips, så hade den sålt slut. Den blev en storsuccé och är än idag våra kunders favoritprodukt (och även favorit på eleven-kontoret). Denna askungekräm hjälper till att reducera tecken på trötthet för att ge en piggare, mer ungdomlig och mjukare look till dina ansiktsdrag. Samtidigt som den stramar upp, är den även perfekt som primer då den får din makeup att sitta längre under dagen och med en jämnare finish. Beauty Flash Balm är ett måste-ha i handväskan eller necessären!

Clarins Palette Instant Light Radiance Boosting Complexion Base
Produkten med WOW-effekt! Denna produkt är hudvård och makeup i ett, och är en flytande texturgivande bas som på ett naturligt sätt ger en boost av lyster till din hud. Du kan använda den både ensam eller under din foundation för att ge huden en strålande, glödande look hela dagen samtidigt som huden blir återfuktad. Även denna produkt blev snabbt en favorit när den lanserades för lite mer än ett år sedan, och har sedan dess varit en storsäljare i Clarins ljuvliga sortiment. Vill du ha tips på vilken nyans du ska välja? Då kan du läsa vårt blogginlägg här!

Clarins Daily Energizer Cleansing Gel
En ljuvligt uppfräschande rengöringsgelé som med en uppfriskande doft och rikligt lödder tar bort orenheter på ett milt men effektivt sätt. Under de senaste fem åren har denna produkt varit en favoritrengöring hos er kunder, då den lämnar hyn mjuk, fräsch och full av energi. En perfekt rengöring för dig som är lite morgontrött och behöver piggas upp!

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster
Clarins är bl.a kända för att deras produkter ger huden fantastisk glöd och lyster - detta är inget undantag. Detta är en lite annorlunda brun-utan-sol, du blandar nämligen några droppar av den med lite av din dagliga ansiktskräm och applicerar för en naturlig solbränna (utan sol!). Golden Glow Booster ger en jämn solkysst look samtidigt som den återfuktar huden, och den har inte den vanliga doften som många andra BUS-produkter kan ge. Denna storfavorit är enkel och smidig att använda, och lämnar din hy perfekt glödande!