Vårmakeup med Collistar!

2015-02-22

Solen börjar titta fram mer och mer, det är ljust längre och det känns som att våren äntligen är på väg. Vi på eleven.se känner att vi börjar komma in i vårstämningen och vill passa på att visa er en enkel, men fräsch makeup, med fokus på produkter från det älskade varumärket Collistar, som passar när du känner att du inte vill bära så mycket smink, men ändå ha en strålande look.

Ni har väl inte missat att det just nu är ta 3, betala för 2 på all makeup från Collistar? Passa på! Gäller t.o.m 1/3-15.

Jag som har gjort denna makeup heter Linn och ansvarar för e-handeln på eleven.se, jag är ingen utbildad makeup-artist, men brinner för smink och älskar att experimentera med olika sminkprodukter på min fritid. Vår kära kollega Linn, som är auktoriserad hudterapeut och också kundservicemedarbetare här på eleven.se, var modell för denna sminkning!

Som ni kan se så är looken väldigt enkel. Basen är lätt för att ge en luftigare känsla och kinderna har jag markerat subtilt med en rosa ton för en vacker rodnad. Ögonskuggorna är väldigt ''våriga'' och skimrar vackert i vårsolen, ögonbrynen är lätt markerade och läpparna har fått en färgklick med ett rosa läppglans. Snabbt, enkelt och såklart, vårigt!

Collistar Silk Effect Eye Shadow Nude Look i nyansen 62 Caramel är en lätt skimrande ögonskugga som går i gyllene, nästan bronzeaktiga toner. Collistar Double Effect Eye Shadow Wet&Dry i nyansen 28 Mariangela Beige kan användas både torr och våt, jag har valt att använda den torr och den ger en subtilt skimrande rosa nyans med gyllene toner. För ett mer intensivt resultat kan du använda den våt. Längst in vid ögonvrån har jag använt Collistar Satin Eye Shadow Primer + Colour i nyansen snow.

Produkter jag har använt:
Ansikte
Collistar Magica BB Absolute Perfection Energy + Brightness SPF 20, Medium/Deep
Collistar Silk Effect Maxi Blusher, 19 Coral
Collistar Silk Effect Compact Powder
Collistar CC Perfection Universal Pre-Make-Up Concealers, 2

Läppar
Collistar Twist XS Ultra-Shiny Gloss, 3 Rosa Shock

Ögon
Collistar Double Effect Eye Shadow Wet&Dry, 28 Mariangela Beige
Collistar Silk Effect Eye Shadow Nude Look, 62 Caramel
Collistar Satin Eye Shadow Primer + Colour, Snow
Collistar Mascara Shock, Svart

Ögonbryn
P ürminerals Wake Up Brow Pencil, Mocha
Make Up Store Tri Brow

Borstar
Beautyblender - för BB-kräm
Beautyblender Micro Mini Green - för concealer
Sigma Angled Brow Brush - E75 - för ögonbryn
Sigma Small Tapered Blending Brush - E45 - för ögonskugga
Sigma Smudge Brush - E21 Copper - för ögonskugga
Sigma Large Angled Contour Brush - F40 Copper - för rouge

Observera att alla produkter kan ge olika nyanser beroende på hudtyp och hudton, slutresultatet av en produkt varierar därför från individ till individ.