Ytligheter - en liten podd om skönhet!

2015-03-26

Vad är naturlig skönhet? Är botox farligt? Hur är det att jobba med skönhet i fokus varje dag? "Ytligheter" är en podd om skönhet där frilansande kreatören Tove Norström träffar allt från hudterapeuter, plastikkirurger till skönhetsprofiler. Tillsammans fångar de upp frågor, tankar, värderingar och vänder ut och in på temat skönhet.

Akademikliniken, ett av våra mest uppskattade hudvårdsmärken här på eleven.se, vet att skönhet väcker en mängd frågor och funderingar. Eller som deras marknadschef Charlotta Abrahamsson själv uttrycker det:

"Vi på Akademikliniken vet av erfarenhet att det finns ett stort intresse av att prata skönhet, utseende och även en stor efterfrågan på information. Podcastformatet är en relativt ny kommunikationskanal och vi är stolta över att kunna stötta en skönhetspodd som både är lättsam och seriös" säger Charlotta.

Ytligheter består av fem avsnitt och huvudsponsor av podden är Akademikliniken, Nordens ledande privata klinik för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Ide? och koncept är framtaget av reklam- och kommunikationsbyrån The TEEM och är producerad tillsammans med Perfect Day Media. Vi på eleven.se är stolta över att också kunna dela med oss av den här på Skönhetsbloggen.

Vi vill även passa på att tipsa er om våra mest sålda produkter från just Akademikliniken, du finner dem här:

  • Akademikliniken Pure Lift Serum - en härlig fuktbomb som är perfekt under din dag- och/eller nattkräm för att ge huden extra fukt samt förebygga ålderstecken.
  • Akademikliniken Pure Lip Intense - ett intensivt, återfuktande och skyddande läppbalsam som ger läpparna en otroligt mjuk känsla samtidigt som det hjälper till att förebygga att läpparna flagnar, för mjuka, lena och glansfulla läppar!
  • Akademikliniken Pure Antioxidant Crème - en näringsgivande, mjukgörande ansiktskräm som hjälper till att vårda huden samt förebygga förtida ålderstecken, den har dessutom en ljuvlig konsistens som enkelt glider på din hud.

Trevlig lyssning!