6 produkter för att rädda vintertorr hud!

2016-01-18

Kylan är här, och för många innebär det problem med torr och narig hud. Vi har plockat ut 6 extra fuktgivande och vårdande produkter för att hjälpa till att råda bot på dina vinterproblem!

UNIVERSALSALVA
Egyptian Magic All Purpose Skin Cream
Krämen alla i USA talar om - Egyptian Magic är krämen för alla ändamål, som 20 år efter den första producerade burken blivit något av en kultprodukt. Egyptian Magic All Purpose Skin Cream är en hudkräm med naturliga ingredienser, utvecklad för att behandla utslag, eksem, torr hud, torra läppar och nagelband, torrt hår. Kan även användas som kroppslotion, ansiktsbehandling eller som bas vid applicering av makeup.
205 kr, 235 kr

ANSIKTSOLJA
Weleda Almond Soothing Facial Oil
En ansiktsolja med naturliga och ekologiska ingredienser för att lugna känslig hy. Formulerad med ekologisk mandelolja och plommonkärnolja, för att göra huden smidig och len och samtidigt mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar som tillexempel kyla och vind. Fungerar dessutom utmärkt som en ögonsminks-remover!
199 kr

ANSIKTSMASK
Clarins HydraQuench Cream-Mask
HydraQuench Cream-Mask verkar för att återställa fuktbalansen i hyn genom att främja hudens naturliga återfuktnings-mekanismer. Den krämiga men kladdfria konsistensen glider fräscht och behagligt på och verkar för att mjukgöra huden, släta ut fina linjer och samtidigt boosta strålande lyster!

· För torr/uttorkad hy.
299 kr

LÄPPBALSAM
NUXE Rêve de Miel Lip Balm
Ett närande och vårdande läppbalsam för torra och skadade läppar! Formulerat med Akaciahonung och sheasmör för att ge näring och intensiv vård, och med en mjuk konsistens och söt smak av honung och grapefrukt som gör appliceringen till ett nöje. Helt utan konserveringsmedel eller konstgjorda dofter vilket gör det lämpligt för hela familjen, inklusive barn från 36 månader eller äldre.
135 kr

HANDCREME
Bliss High Intensity Hand Cream
En antioxidantrik, milt citrusdoftande handkräm för att återfukta torra och nariga händer. Med en härlig formula som snabbt absorberas av huden för att göra dina händer underbart mjuka och lena, och samtidigt hjälpa till att mjuka upp hårda nagelband.
195 kr

PEELING
SkinPlan Fruit Acid Peeling A.H.A. 20%
Innehåller 20% glykolsyra med ett pH värde på 4,0. Peelar bort döda, skadade hudceller och löser upp tilltäppningar i porerna så huden kan vårda sig själv. På ytan sker det förbättringar i de djupare delarna av huden genom att celldelningen ökar. Talgproduktionen balanseras, lystern förbättras och upptagningsförmågan av olika hudvårdsprodukter blir mycket bättre. Fungerar även som fuktbindare och jämnar ut pigmentstörningar.
395 kr