Årets bästa skönhetsprodukter!

2016-04-12

Den 14: april är det dags för årets upplaga av Swedish Beauty & Cosmetics Awards, Sveriges enda oberoende branschtävling inom skönhet och den största och mest prestigefyllda svenska galan för skönhet och hårvårdsprodukter. Priser delas ut till de mest uppmärksammade produkterna under året som gått i kategorier för smink, hudvård, doft och hårvård. Juryn består av kunniga skönhetsexperter, redaktörer, inköpare, makeupartister och hårstylister, alla själva verksamma i skönhetsbranschen.

Vi hejar på våra egna favoriter, som du självklart hittar i vårt sortiment. Här är vinnarna om vi får bestämma:

Smink/Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil
Ett måste nu till våren, för den här lyxiga läppoljan bäddar behagligt in läpparna i ljusa färger och ger samtidigt läpparna näring på djupet.

Hudvård/Filorga Scrub & Mask
Franska Filorga gör oss aldrig besvikna med sina medicinska hudvårdsprodukter. Skrubba dig till babymjuk hy med strålande lyster!

Doft/Marc Jacobs Decadence EdP Marc Jacobs har vuxit upp, och vi älskar det. Låt dig förföras av den rika och eleganta sammansättningen av italienska plommon, bulgariska ros och papyrus!

Hårvård/SACHAJUAN Ocean Mist Volume Conditioner
Volym, fyllighet, vård och skydd - allt du önskar kan du få med hjälp av detta proteinberikade hårbalsam från svenska Sachajuan.

Nagelvård/Depend O2 Whitening Mask
Hur smart är inte denna peel-off mask från Depends nya 02-serie? Stryk på och dra bort för att avlägsna gul missfärgning orsakad av färgpigment från nagellack - missfärgade naglar ett minne blott!

Dessutom; kolla in de här fantastiska produkterna som är några av förra årets vinnare >>>
Årets kroppsvård över 300 kr, 2015: Beauté Pacifique Corpus Paradoxe Body Oil
Årets mascara 2015: L'Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture Mascara
Årets damdoft över 500 kr, 2015: Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez EdT