Bästa tipset för naturligt markerade ögonbryn

2016-12-13

I jakten på den perfekta ögonbrynspennan och de naturligt markerade ögonbrynen... Så hittade jag den här BrowFood 24H Tri-Feather Brow Pen från Lash Food, detta i nyansen Taupe. En ögonbrynspenna som gör det möjligt att återskapa ett par ögonbryn du en gång haft eller trolla fram ett par naturliga ögonbryn du alltid önskat – till ett naturligt resultat!

För att ögonbrynspennan ska fästa ordentligt appliceras den på rengjord och torr hy, direkt på huden och inte ovanpå foundation eller puder. Den fina spetsen i tre delar gör att du enkelt kan måla tunna, fina hårstrån som trollar fram ögonbrynen på ett naturligt och fint vis. Superenkelt! Måla i ögonbrynens växtriktning, var lätt på handen, och se till att du väljer rätt färg. För bästa och mest naturliga resultat bör din ögonbrynspenna vara i en aningens ljusare nyans än din naturliga ögonbrynsfärg.

Du kan avsluta med att kamma dina ögonbryn för att definiera brynen än mer. Om du inte har något naturligt hår på dina ögonbryn passar den här ögonbrynspennan perfekt, eftersom den fina spetsen hjälper dig att måla verklighetstrogna hårstrån (ja, ögonbrynen kan trots allt försvinna helt om du noppar dem för mycket under en längre tid – eller av genetiska skäl...). Kika in här så hittar du även en inspirationsfilm där BrowFood-pennan används, och se så fint det blir!

elevens hela sortiment av ögonbrynspennor hittar du här.