Bold Brows - sätt ögonbrynen i fokus!

2016-10-10

Ögonbrynen är ansiktets egen ram - se till att rama in med perfekt definierade ögonbryn! Satsa på en dramatiskt markerad, mjukt ifylld eller friserad effekt med hjälp av olika slags brynprodukter från Maybelline New York!

Alla ögon på brynen!
Maybelline Master Brow Pro Palette
En palett med tre produkter i en: fyll i brynen med en lätt pigmenterad skugga, bibehåll färg och position med ett mjukt formande vax, och få brynen att poppa med hjälp av den silkeslena highlightern. Allt i en smart compact med tillhörande snedskuren applikationsborste.

Perfekta bryn i ett svep
Maybelline Brow Drama Pomade Crayon
Jumbopennan som med enkla drag förvandlar glesa rader till fylliga statement-bryn. Den krämiga, färgade formulan glider smidigt på för vackra, definierade bryn som håller dagen lång.

Form före Färg
Maybelline Brow Drama
För dagar när allt som krävs är en lätt frisering; en transparent ögonbrynsmascara som hjälper dig att borsta i ordning eller i o-ordning brynen upp för en naturligt rufsig look.

No makeup-makeup
Maybelline Brow Satin
Med en penna som formar och puder som fyller ut - det har aldrig varit enklare att mjukt definiera brynen till naturlig perfektion.

Perfekt Precision
Maybelline Master Shape Brow Pencil
Skapa perfekta bryn i fina linjer och fyll i med precision med hjälp av borstens tunna spets. Avsluta mästerverket med hjälp av den exklusiva borsten, för en extra uttrycksfull look.