By Terry på eleven!

2016-02-29

Nytt på eleven: Upptäck hyllade By Terry!

Franskfödda Terry de Gunzburg 57, make-up innovatör och tidigare kreativ chef på Yves Saint Laurent Beauté är den drivande kraften bakom det självbetitlade märket By Terry. Grundat 1998, är By Terry idag ett älskat och respekterat märke i skönhetsvärlden, med ett utbud som omfattar hudvård, makeup och doft.

Terry har kallats "the Steve Jobs of beauty", vilket kanske inte är en så besynnerlig jämförelse som det låter. "Behind glamour, behind innovation, you have to be in love with science" har hon själv sagt, och visst är det tydligt att hon, precis som Jobs, värdesätter sofistikerade och intuitiva produkter, njutbara att använda och som gör sig helt ovärderliga för sina användare.

1985 blev Terry anställd av modedesignern Yves Saint Laurent med uppgiften att utveckla lyxvarumärkets makeuplinje, vilket resulterade i bland annat Touche Éclat - concealern som refererats till som "8 timmars sömn på tub", och som än i dag utgör ett av märkets bästsäljande produkter.

Samma känsla för att förutspå kvinnors behov, i kombination med att vilja skapa oväntade konsistenser och formuleringar lever vidare i By Terry, och alla fantastiska produkter som fortsätter att hänföra och förbluffa.

Vi tipsar om fem produkter du inte kommer vilja vara utan i fortsättningen!

By Terry Light Expert Click Brush

En multifunktionell foundation i form av en praktisk borste för att highlighta, skulptera och blanda direkt på huden! Viktlösa mineralpigment och korrigerande ljusprismor gör att den sömlöst smälter in i huden för att dölja porer och fina linjer, och samtidigt ge en härligt återfuktande boost! Denna uppdaterade version har dessutom ett avtagbart borsthuvud.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder

Ett multifunktionellt puder med återfuktande, utslätande och korrigerande egenskaper. Den perfekta kombinationen av hudvård och makeup! Använd som en primer innan din makeup, för att fästa din makeup som finish, eller för att låsa in fukten i din nattkräm.

By Terry Touche Veloutee

En concealerborste med täckande och lystergivande egenskaper, och som samtidigt återfuktar huden. Perfekt för att dölja ojämnheter i hudens ton och textur, som mörka områden, rynkor och fina linjer!

By Terry Mascara Terrybly

Ett lätt färgat ögonfransserum, formulerat för att boosta volym, längd och fyllighet hos varje frans, från rot till topp!

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow

En ljusreflekterande ögonskugga med airbrushfinish! Med en lyxigt krämig konsistens och skimrande nyans, byggbar i lager för en dramatiskt sotig look. Förpackad i en praktisk pennapplikator. Använd som primer för att förstärka din puderskugga och för att ge längre hållbarhet, eller använd ensamt.