CND Vinylux - Starstruck

2016-11-23

Jag fick en känsla av juveler när jag lackade naglarna med det första lacket ur Starstruck Collection från CND Vinylux. Det var det gröna lacket Emerald Lights som jag testade och det såg helt underbart ut på mina naglar.

Jag fick en känsla av juveler när jag lackade naglarna med det första lacket ur Starstruck Collection från CND Vinylux. Det var det gröna lacket Emerald Lights som jag testade och det såg helt underbart ut på mina naglar. Lacket var dessutom otroligt smidigt att lacka med och täckte mina nu kortare naglar med ett enda lager! Om man läser vad CND Vinylux skriver om kollektionen så är det just juveler de eftersträvar och då måste man säga att de har lyckats otroligt bra.

Kollektionen består av endast två färger i Vinylux varianten Emerald Lights som vi precis tittade på och Dark Diamonds.

Nästa färg som jag testade var det svarta Dark Diamonds. Även det här lacket var lättarbetat och täckte med ett lager. Den svarta basen lättas upp av silverglitter som utgör en fin kontrast mot det svarta.

Så fort jag såg dessa lack så tänkte jag att de skulle se otroligt snygga ut i en gradient. Jag provade därför att lägga Dark Diamonds på nageltipparna för att få en gradient av dessa två lack. Resultatet blev en häftig kombination av grönt och svart! Dessa färger är som gjorda att bäras ihop! Kom ihåg att toppa dina manikyrer med CND-Vinylux Weekly topcoat.