Collistar Ti Amo 500

2016-05-18

Det är inte ovanligt att skönhetsvärlden gör samarbeten med andra företag för att skapa limiterade kollektioner. Dock är Collistars senaste kollektion för S/S16 något över det vanliga. Tillsammans har italienska märket Collistar skapat en kollektion med Italienska bilmärket Fiat.

Kollektionen Ti Amo 500 består av metalliska färger med en feminin touch.

Till denna fina kollektion med mycket färg, som jag tycker är perfekta för vår och sommaren valde jag att gör lita olika sminkningar.

Jag valde att göra en lite peachy look med den aprikos rosa ögonskuggan som är superfin att ha till vardags. Toppade looken med en tunn svart eyeliner.

Efter jag hade testat Mary-Lou Manizer från The Balm trodde jag aldrig att jag skulle hitta en highlighter som skulle vara lika bra, men jag har nu hittat en ny favorit! Collistar Strobing Look från denna kollektion är så fin, och ger så himla fin lyster. Paletten innehåller även flera olika nyanser, som gör den ännu mer perfekt!

Min andra look gjorde jag med hjälp utav den blå/gröna ögonskuggan, och jag gillade verkligen resultatet. Färgen framhävde min ögonfärg mer (då det är är samma nyans), och jag tyckte det blev jätte fint.

Min sista look gjorde jag med blå eyelinern och mascaran från kollektionen. Jag valde att göra looken tillsammans med en tunn svart eyeliner. Och ja, jag har även mascara i mina ögonbryn, och jag tycker faktiskt att det kan vara super snyggt! Och det var inga problem att ta bort sen heller.

I kollektionen finns även ett flertal härliga nagellack.