Deborah nagellack i turkost

2016-09-14

När kosmetiktillverkare försöker göra produkter med naturliga ingredienser är jag alltid intresserad och vill gärna testa deras lösningar. Dagens nagellack är tillverkade med 80% naturliga ingredienser, är fria från de fem skadliga ämnen.

När kosmetiktillverkare försöker göra produkter med naturliga ingredienser är jag alltid intresserad och vill gärna testa deras lösningar. Dagens nagellack är tillverkade med 80% naturliga ingredienser, är fria från de fem skadliga ämnena Toluen, DBP, Formaldehyde, Formaldehyde Resin och Kamfer och är också fria från parabener, silikoner, mineraloljor och paraffin. Dessutom är lacken lätta att jobba med och kommer i vackra färger! Svårt att slå, eller hur? :)

Idag ska vi titta på två nyanser av grönt, det ljusgröna lacket 18 och det mörkare 19. Dessa bör användas tillsammans med basen Pura No 0 Base Coat och topplacket Pura No 0 Top Coat för att få nytta av de 80% naturliga ingredienserna.

För att kombinera dessa två färger började jag med det ljusa lacket 18 och målade mörkare områden med det mörkgröna lacket 19 som jag spädde ut med lite nagellacksborttagningsmedel. Jag avslutade manikyren med topplack.