Depend 7 Days - Glitternaglar!

2016-12-28

Depend har skapat flera serier av nagellack med olika formula. Dagens lack hör till serien 7days som är en hybridformula som ska hålla i en vecka (därav namnet Depend 7days) och som har en vacker glans.

Depend har skapat flera serier av nagellack med olika formula. Dagens lack hör till serien 7days som är en hybridformula som ska hålla i en vecka (därav namnet Depend 7days) och som har en vacker glans. För bästa resultat och hållbarhet bör man dock måla naglarna enligt konstens alla regler och använda kittet med bas- och topplack som Depend har tagit fram speciellt för detta ändamål.

Dagens lack kommer i mörka höstfärger som passar perfekt den här tiden på året. Vi har ett mörkbrunt lack - Healing Trees som även har ett vackert skimmer i den bruna basen. Det andra lacket - Nature's Lullaby är ett glitter som lyser i orangea färger.

Det bruna lacket var enkelt att jobba med och täckte med två lager. Även glittret överraskade med att vara så pass täckande att jag utan problem kunde täcka naglarna med två lager. Applicera gärna ett extra lager topplack över glittret för att få fram dess glitter ännu bättre.

Lacken inbjöd till en glittergradient. Jag brukar använda glitterlackets pensel för att skapa glittergradienter men den här gången svampade jag dit glittret då jag tyckte att det såg enklare ut tack vare glittrets formula.