Ekologiskt nagellack från Little Ondine

2016-01-07

Det är ingen hemlighet att jag är väldigt förtjust i de vattenbaserade lacken som kommer från Little Ondine. Vattenbasen gör att de i stort sett är luktfria och kommer man bara ihåg att inte tvätta händerna i varmt vatten under cirka 4 timmar efter att man har målat naglarna så håller de exakt lika bra som vanliga nagellack. De är dessutom enklare att ta bort då man kan dra bort dem från naglarna. Man kan använda dem ihop med bas- och topplacket Secret som kan agera som både topplack och baslack.

Idag ska vi titta på två Little Ondine lack samt en kombination av dem. Aqua- En mörkturkos färg som är väldigt intensiv och vacker.

New Year's - Glittrigt och snyggt, inte bara till nyårsafton men även till andra tillfällen då man känner sig på festligt humör. För att applicera lacket med bästa resultat ska man dutta på lacket och försöka få så mycket glitter som möjligt att vara kvar på nageln. Låt lacket torka något och upprepa proceduren. Jag använde två lager för manikyren nedan.

Halvmåne på sidan

Detta är ett enkelt och snabbt sätt att göra ett elegant mönster på naglarna. Halvmånen har jag målat med en smal nagelkonstpensel doppad i Aqua. Avsluta med ett lager av Little Ondine's topplack.