Fashion Week Stockholm tillsammans med Redken!

2016-09-08

Tillsammans med Redken intervjuade bloggerskan Salem Indrias besökare för att ta reda på vilka hårtrender de tror på i höst, hårmåsten och hur de tänkte när de stylade sitt hår inför Fashion Week Stockholm. Se filmen nedan och låt dig inspireras!

REDKEN ON THE ROAD
Fashion week Stockholm med Salem Indrias

Tillsammans med Redken intervjuade bloggerskan Salem Indrias besökare för att ta reda på vilka hårtrender de tror på i höst, hårmåsten och hur de tänkte när de stylade sitt hår inför Fashion Week Stockholm. Se filmen nedan och låt dig inspireras!

INSPIRERAS AV MODEVECKANS BÄSTA FRISYRER

Tips för hur du skapar Benedicthe Bjerkes IT-frisyr

  • Tvätta håret med Beach Envy Volume för att skapa textur och fyllighet i håret.

  • Spraya igenom håret med Pillow Proof Blow Dry Express Treatment Primer för att förbereda håret inför föning och styling. Produkten reducerar föningstiden och skapar en jämn bas för en bättre styling.

  • Applicera sedan Heat Styling Iron Shape 11 Finishing Thermal Spray för att skydda håret mot din locktång och för ett långvarigt resultat. Locka håret i större passéer.

  • Låt lockarna svalna innan du drar igenom håret med en bredtandad kam eller med fingrarna för att få en naturlig finish.

  • Avsluta sedan med Diamond Oil High Shine Airy Mist för en glansig finish och fixera med Forceful 23 för hållbara lockar.

Fixa bästa herrfrisyren inspirerad av Andreas Wijks messy look

  • Börja med att schamponera håret med Redkens extra rengörande schampo Clean Brew för att rengöra på djupet och ta bort styling-rester.

  • Styla sedan ditt hår med ett vax som passar din hårtyp. Tips är att styla med Redken Texture Rough Clay 20 Matte Texturizer som ger en matt struktur och kontroll.

  • Fixera sedan frisyren med Triple Take 32.

SALEM SVARAR!

Hej Salem! Du som har det mest fantastiska lockiga håret många drömmer om, hur vårdar du det?
 - För mitt hår är fukt allt. Redkens Curvaceous-serie för lockigt hår har varit min följeslagare i många år. Jag älskar Curvaceous No Foam Shampoo som är ett schampo som ger extra återfuktning och inte tynger ner håret. Eftersom det inte löddrar så behålls också mina spirallockar mycket bättre jämfört med ett vanligt schampo.

Hur viktig är din frisyr för din look?
 -Superviktig. Det som är härligt är att mina lockar "speak for themselves" och är mitt signum. Utan mitt lockiga hår skulle jag känna mig naken. Jag varierar frisyren med att lägga håret i olika hårbenor och för att skapa en annan typ av känsla.
 
Vilka är dina bästa hårtips?
 - Generellt tror jag att det är viktigt att du hittar rätt hårvårds- och stylingprodukter för din hårtyp, oavsett om du har lockigt, rakt, torrt, tunt eller tjockt hår. För mig som har lockigt hår är det viktigt med bra inpackningar för att ge återfuktning och att inte schamponera håret allt för ofta.
 
Vilken produkt kan du inte leva utan?
 -Alla typer av produkter som ger mitt hår återfuktning och Redken Curvaceous Full Swirl Sculpting & Shine Cream-Serum, ett serum som är anpassat för lockigt hår och som ger en stylingeffekt.
 
Hur mycket tid lägger du ner på ditt hår?
 - Det beror på om det är tvättdag eller bara omstylingsdag. För att fräscha upp håret och min styling lägger jag cirka 10-15 minuter. Då brukar jag fukta upp håret för att ta fram spänsten i mina lockar och sedan applicera Full Swirl för att fixera mina lockar. De dagar jag tvättar håret går det åt mer tid. Jag brukar då låta det självtorka i cirka 30 minuter till 50 % och därefter föna med värmeskydd och kalluft för att fixera lockarna. Avslutar sedan alltid med en stylingprodukt som kontrollerar lockarna och håller frisyren på plats.
 
Vilken hårtrend tror du på i höst efter att ha pratat med och sett besökarna under Fashion Week Stockholm?
 -Jag tror på att vi kommer se mycket vågiga hår med mittbena och med en naturlig touch och även många längre lobs med coola texturer. Våga lek med ditt hår och hitta ditt hårsignum!

KAMPANJ: TA 3 BETALA FÖR 2 PÅ ALLT FRÅN REDKEN GÄLLER T.O.M FREDAG 16/9