Favoritmascaran du inte kan vara utan!

2016-05-10

Om jag bara fick använda en enda make-up produkt i resten av mitt liv skulle det vara mascara (eller rött läppstift, kan inte riktigt bestämma mig där). Men mascara är en fantastisk quick fix som får dig att se vaken, piggare och fräschare ut direkt. Här är tre grymma mascaror varav en är min absoluta favorit just nu.

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara, 300kr- heelt grym mascara, blev kär i den direkt och det händer inte ofta vad gäller mascaror. Oftast måste jag prova dem i flera dagar innan jag blir kompis med dem, men inte med den här. Borsten är perfekt böjd och grabbar verkligen tag i varje frans och ger fylliga, långa, uppböjda fransar på ett kick. Separerade och fint solfjäderformade, jag behöver inte gå in med min lilla mascarakam för att reda ut några soindelben här inte. Formulan är vårdande för fransarna så dom håller sig mjuka och följsamma. Mascaran sitter på plats utan att smula eller kladda. Jag älskar allt med denna mascaran, den får toppbetyg 5 av 5 möjliga.

Ga-De Designer Lashes Mascara Black, 175kr- Stor, bastant borste som lätt bygger upp volym och längd på fransarna. Lite spindelbenstendens men helt ok att jobba med. Innehåller arganolja som ger näring och stärker fransarna. Formulan håller fransarna mjuka och följsamma hela dagen och den stannar där den ska tills du tar bort den med remover. Plus för bra pris! Slutbetyg 3.5 av 5

Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara, 310kr- Lancomes mascaror var länge favoriter hos mig, men jag blev superbesviken på den sista jag provade Hypnose doll house, den satt mer under ögat på mig än på fransarna. Men med Hypnose Volume á Porter är dem med i matchen igen, en riktig fullpoängare. Spolformad, mjuk och följsam borste som lätt får tag i alla fransar och ger bra volym och separation. Inga spindelben här inte! Formulan innehåller vårdande rosenolja som ger en svag och behaglig doft. 4.5 av 5 möjliga blir slutbetyget.