För att sommarfräsch hud är här för att stanna

2016-08-07

Ok, brännan närmar sig gyllene perfektion, huden är len och fräsch och sommarkänslan total! Behåll känslan så länge som möjligt - här är några enkla tips på hur du fryser tiden och underhåller perfekt sommarhy:

Fukt, fukt och åter fukt
Solen är varm och havet är salt - du kan omöjligt överdriva mängden fuktkräm för att hålla huden återfuktad, mjuk och nöjd under rådande omständigheter. Vi applicerar Clarins Moisture-Rich Body Lotion, och applicerar igen! Tänk på att undvika feta krämer i ansiktet, satsa på mycket fukt i lätta konsistenser istället för att låta huden andas i värmen. Biotherm Aquasource Gel Tube har en behagligt lätt gel-konsistens med effektivt fuktbevarande egenskaper.

För att insidan speglar utsidan
Fukt direkt på huden för all del, men glöm inte att dricka vatten! Och gå loss på säsongens läskande godsaker: vattenmelon, grönt och bär innehåller en hög koncentration vatten och hjälper dig att hålla vätskenivåerna i schakt.

Efter sol kommer svalka
Efter en varm dag på stranden är det himmelskt att svalka huden med valfri efter-sol produkt. Prova att slänga in Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque i kylen, applicera ett generöst lager på rengjord hy och njut. Annars är kodordet för säsongen Aloe - din mest svalkande och irritationsdämpande vän i soltider. Prova Hawaiian Tropic Silk Hydration After Sun Hydration Lotion with Soothing Aloe Gel, en modern klassiker som håller vad den lovar.

Skrubba vid rätt tidpunkt
Det kan ta emot att skrubba av det där översta gyllene hudlagret, men det är bara att inse att dess glansdagar är förbi och att det är dags att gå vidare. OBS! Tänk på att nyskrubbad hud är extra känslig och mer benägen att brännas. Skrubba med fördel kvällstid eller de dagar du inte har stranden som nästa punkt på semesterschemat. Välj en skonsam variant och skrubba lite oftare sommartid - med den supersmarta uppfinningen Clarisonic System Smart Profile, White rengör och skrubbar du huden mjukt på samma gång!

Och sist men inte minst, glöm inte solskyddet!! Grundpelaren i din hudvårdsregim sommaren lång.