Första hjälpen för dålig hy

2016-08-01

Eftersom att vi vet hur en dålig-hy-dag kan paja även det bästa humör: har du hört talas om Mario Badescu?

Och nej, då menar vi inte mannen, hudvårdsspecialisten och kemisten bakom märket utan produkterna som gör märket till vad det är idag. Baserade på en få-ingredienser - och inga-konstigheter-filosofi går MB hem hos både nybörjare och skönhetsproffs.

Lätta-att-älska produkter med en alldeles lagom prislapp

Nej! till acne
Mario Badescu Acne Facial Cleanser - Preppar mot framtida acneutbrott med hjälp salicylsyra och innehåller även Aloe Vera och Kamomill för att vårda irriterad hud. Sträng och snäll på en och samma gång.

Sulfur-gurka som rensar upp
Mario Badescu Special Cucumber Lotion (Demo) - Uppfriskande, desinficerade och djuprengörande toner baserad på sulfur och vårdande gurka som varken torkar ut eller irriterar huden.

Suddar bort din sura min
Mario Badescu A.H.A. & Ceramide Moisturizer - Mild, oljefri dagkräm med AHA-syror, citronextrakt och irritationsdämpande Aloe Vera för att förvandla irriterad och trist hy till pigg glad i ett kick!

Hejdå pormaskar
Mario Badescu Silver Powder - Ett oljeabsorberande puder som hjälper till att rensa upp tilltäppta porer - perfekt för dig som lider av svåra och envisa pormaskar! Använd någon gång i veckan, gör en närstudie på resultatet och bli wow-ad.