Frågor & svar med Ciatés grundare Charlotte Knight!

2016-09-06

Charlotte Knight, grundare av det älskade varumärket Ciaté förvandlade sin karriär från nageltekniker till en global skönhetsvarumärkesinnehavare genom att följa sin passion för färg. Hon hade en vision för skönhetsinnovation och orädd med en ändlös beslutsamhet blev hon snabbt en branschledare.

Vi fick äran att ställa Charlotte några frågor om bl.a trender och hennes favoriter!

1. Vart får du din inspiration ifrån?
 - Jag älskar att gå omkring i London och titta på all gatukonst, alla byggnader och hur människor är till vardags. De olika färgerna och texturerna som finns runtomkring oss är perfekt att dra inspiration ifrån!

2. Vilken är din absoluta favoritprodukt från Ciaté, och varför?
 - Jag lämnar aldrig huset utan att applicera Ciaté Triple Shot Mascara - den ger en fantastisk längd och fyllighet till fransarna och jag ser alltid till att ha den i min handväska! Min andra favorit är vår Ciaté Makeup Melter, som bokstavligen smälter bort sminket (även envist läppstift och mascara) på några sekunder, en riktig räddare i nöden.

3. Var ser du Ciaté om 10 år?
 - På lager hos alla återförsäljare globalt, samt Ciaté London flagship-butiker i de stora städerna runtom i världen.

4. Om du fick göra en kollektion i samarbete med vem som helst i världen, vem skulle det vara och varför?
 - Jag hade älskat att göra ett samarbete med Alexander McQueen, att jobba på hans modevisningar och se hans skapelser komma till liv nedför catwalken var så inspirerande. Hans designer var så råa och innovativa - vilket passar perfekt för Ciaté.

5. Vad kommer, enligt dig, vara trendigt denna vinter?
 - Jag älskar alltid de klassiska mörka färgerna du kan bära på vintern, men det är härligt med lite förändring genom att mixa metalliska nyanser i det - roséguld, mörk silvermetall och guld ger verkligen ''edge'' till din look.

Missa inte de senaste nyheterna från Ciaté!

 - Ciaté Makeup Melter - smälter bort din makeup, även vattenfast mascara.
 - Ciaté Pretty Stix Murumuru Butter Lipstick - återfuktande läppstift i 10 nyanser med ultra-krämig textur.
 - Ciaté Scrub Stix Exfoliating Lip Balm - exfolierande läppbalsam som avlägsnar döda hudceller och återfuktar för mjuka, välmående läppar.
 - Ciaté Eyeshadow Palette i nyanserna Pretty och Fearless, ögonskuggspalett med nio skuggor i byggbara nyanser som passar både till vardags och fest.