Ga-De - nagellack!

2016-02-11

Det är jätteroligt att prova nya nagellacksmärken och när Eleven tog in Ga-De blev jag jätteglad över att testa ett par av Ga-Des nagellack. Ga-De erbjuder förutom nagellack även smink, doft och hudvårdsprodukter som presenteras på ett snyggt sätt då märket har en lyxorienterad profil!

Dagens två nagellack är Angel Wings (ljusrosa) och Vintage Silver. Båda är snygga på sitt sätt, Angel Wings med sin pastellfärgade söta nyans och Vintage Silver med ett metalliskt och glittrigt utseende! Båda två lacken är lätta att måla med men de täcker olika mycket. För Vintage Silver använde jag endast ett lager och för Angel Wings behövde jag tre lager. Detta är ganska vanligt när det gäller ljusa lack som oftast kräver ett eller två extra lager för att täcka helt medan metalliska lack oftast täcker med ett lager.

Att kombinera dessa två lack är hur enkelt som helst! Idéerna var många och jag gjorde en prickmanikyr (en så kallad dotticure) med Angel Wings som bas. Jag valde att göra tätare med prickar vid nagelbasen och glesare vid nageltipparna. Jag gjorde också olika stora prickar som överlappar något vid nagelbasen. Prickarna ser helt enkelt ut att falla från nagelbasen mot nageltipparna :)