Glow Tonic by Pixi

2016-01-03

Hudvård för mig har alltid vari viktigt och jag älskar att hitta produkter som faktiskt gör skillnad. Jag har länge letat efter en bra toner som inte torkar ut min hud och nu har jag testat Pixi "Glow Tonic" och jag säger bara wow. Min hud känns inte lika torr och jag har extrem torr/oljig hud. Och huden känns otroligt ren. Jag använder vanliga bomulls rondeller till efter att jag tvättat mitt ansikte med en elektrisk ansiktsborste som jag kommer berätta om i ett annat inlägg. En del använder den endast på kvällen men jag har kört 2g per dag i 1 vecka.

Min hud känns även glansigare och klarare. Har inte hört så mycket om den här i Sverige innan men läst mycket om den. Kommer helt klart att prova fler av deras produkter.

Kolla nedan så får ni mer information:

Pixi Glow Tonic
Pixi Glow Tonic är berikad med ginseng & fruktos och passar perfekt för normal till torr, trött och åldrande hud. Pixi Glow Tonic är ett härligt ansiktsvatten med en peelande effekt som ger huden en strålande glöd! Detta omtalade ansiktsvatten tar bort döda hudceller för att framhäva en friskare glöd till huden. Det hjälper även till att vid regelbunden användning ge en mer tonad, fastare känsla till huden. Pixi Glow Tonic - för att din hy ska må så bra som möjligt!

  • Passar alla hudtyper, även känsliga.

  • Nyckelingredienser: Aloe vera & ginseng.

Alkoholfri.

Pixi Glow Tonic Review.

Spola till 3:28.