Höstfärger med Aden!

2016-09-18

Idag ska vi titta på tre lack från Adens Gel Effect serie, det mörkröda lacket 10, det ljusare bruna lacket 12 och det ännu ljusare bruna 11.

Idag ska vi titta på tre lack från Adens Gel Effect serie, det mörkröda lacket 10, det ljusare bruna lacket 12 och det ännu ljusare bruna 11. Jag har burit alla dessa tre lack och har blivit förälskad i alla tre, dels för den vackra glansen och dels för färgerna i sig som påminner om hösten. Den här typen av färger bär jag gärna nu när man närmar sig kallare dagar, gula löv som börjar virvla på backen och en härlig höstatmosfär.

Lacken var alla tre lätta att använda och täckte väldigt väl. Aden 11 behövde jag måla endast ett lager av för att täcka medan för 10 och 12 behövde jag två.

Aden 10

Aden 12

Aden 11

Jag ville väldigt gärna testa vattenmarmorera med dessa färger men jag ville använda vattenmarmoreringen på ett annorlunda sätt. Vanligtvis brukar jag skapa mönster på vattenytan så fort lacken har nått vattnet. Den här gången lät jag bli det steget och doppade naglarna direkt i de ostörda vattenmarmoreringsringarna. Effekten blir som halvmånar som hamnar på olika höjd beroende på hur jag har doppat naglarna i ringarna.